Spoznali by ste v tejto zvodnej blondínke známu slovenskú speváčku? Privoláva leto a mení imidž - pozrite sa

Do leta je síce ešte ďaleko, ale novými skladbani ho už privoláva viacero svetových interpretov. A tiež jedna známa Slovenka.

23.03.2023 13:30
IMG  Anita Soul Foto:
Speváčka Anita Soul predstavila novú skladbu s názvom Summerjam. Vo videoklipe k nej niekoľkokrát zmenila imidž.
debata

Reč je o speváčke Anite Soul, ktorá len nedávno predstavila novú skladbu pod názvom Summerjam. „Premýšľali sme, o čom urobíme text a jednoznačne sme sa zhodli, že už potrebujeme slnko, teplo, hudbu a emócie. Pieseň sme nazvali Summerjam a aj keď to na prvé počutie znie, že je to nejaká letná párty a jamovačka, v skutočnosti sme tak nazvali emóciu, ktorá sa vynára ako spomienka na letný večer. A to s človekom, s ktorým sa ‚ona‘ cíti v úplne inej dimenzii,“ uviedla pre médiá Anita Soul.

Speváčka Anita Soul (v strede) si pozerá...
Speváčka Anita Soul počas príprav na nakrúcanie...
+4Speváčka Anita Soul predstavila novú skladbu s...

Videoklip, ktorý vznikol ku skladbe, predstavuje Soul v rozmanitých podobách a v akoby rozličných virtuálnych vesmíroch. „Nakrúcali sme v ateliéri, kde sme nasimulovali tri rôzne priestory. Chcela som to mať presne v takomto ‚moode‘ a ako vždy, aj teraz som sa podieľala na všetkom vrátane námetu či návrhov farieb,“ vysvetlila speváčka, z ktorej sa v rámci nakrúcania stala blondínka či ryšavka s dlhou hrivou.

zväčšiť Speváčka Anita Soul predstavila novú skladbu s...
Anita Soul Speváčka Anita Soul predstavila novú skladbu s názvom Summerjam. Vo videoklipe k nej niekoľkokrát zmenila imidž.

Autormi hudby k novinke Summerjam sú bratia Dávid a Áron Hodekovci, o produkciu sa postaral hudobník, skladateľ a producent Dávid Hodek. Summerjam je v poradí tretím singlom k albumu, ktorý speváčka aktuálne finalizuje. Ešte minulý rok vydala Anita Soul dva single, skladby Lepšie mi je a Už si môj.

Klip k novinke Summerjam má na konte Dsfx team, kameru a réžiu mal na starosti Peso1m.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #skladba #klip #zmena imidžu #Anita Soul

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...