Orol uletel, medveď prišiel na meter blízko a hodili ma do močiara, vraví česká kráska. 'Chlapskú' filmovačku si však užila

Od štvrtka sa aj v slovenských kinách premieta novinka z českej produkcie - komédia pod názvom Buď chlap!.

24.03.2023 00:00
Tereza Ramba Foto:
Česká herečka Tereza Ramba stvárnila vo filme Buď chlap! hlavnú ženskú rolu.
debata

Jednu z hlavných úloh v nej stvárnila česká herečka Tereza Ramba, kedysi Voříšková, ktorá pred pár dňami navštívila aj redakciu Pravdy. V rozhovore prezradila aj detaily z nakrúcania, ktorého veľká časť prebehla vo Vysokých Tatrách. Bolo to poriadne adrenalínové. Napríklad aj vďaka nakrúcaniu s divokými zvieratami.

Tereza Ramba Čítajte viac Ak vzťah funguje, dvaja ľudia spolu rastú. A ja mám doma správneho chlapa, hovorí Tereza Ramba

„Orol nám uletel hneď na začiatku, takže sme potom celý deň hľadali orla. A viete, hľadať takého vtáka u vás v Tatrách, aj keď skroteného, nie je úplne ľahká záležitosť. Nakoniec sa našiel a mohli sme točiť ďalej,“ zaspomínala si. Divý operenec nebol jediným zvieraťom, ktoré na pľaci tvorcovia mali. Tým ďalším bol medveď.

zväčšiť Herečka Tereza Ramba a jej manžel Matyáš Ramba... Foto: Profimedia
Tereza Ramba a jej manžel Matyáš Ramba Herečka Tereza Ramba a jej manžel Matyáš Ramba na premiére filmu Buď chlap! v Prahe.

„S medveďom to bolo ešte zábavnejšie, ale v úvodzovkách. Na pľaci boli drôty a hovorili mi, že sa nemám čoho báť, že medveď sa k nám nedostane, lebo v drôtoch je prúd. Ale v polovici natáčacieho dňa mi začalo byť divné, že všetci na tie drôty šliapu a potom mi došlo, že v nich vlastne žiadna elektrina nie je. Bola to len taká psychologická hranica pre medveďa. Došlo mi to v momente, keď bol naozaj takmer meter od nás a my sme ležali na zemi,“ prezradila v relácii Ide o nás Tereza Ramba.

Česká herečka Tereza Ramba stvárnila vo filme...
Speváčka Martina Schindlerová na filmovej...
+22Premiéra filmovej novinky Buď chlap! mala v...

„Mala som tam scény, kde som sa mala topiť v močiari – takže mám za sebou aj zážitky, keď ma najprv štyria chlapi umiestňovali do močiara a potom zase štyria chlapi z neho vyťahovali. Ale užila som si to. Milujem Tatry. Je to jedna z mojich najobľúbenejších lokácií, čo sa týka Slovenska aj Česka,“ komentovala s úsmevom mama dvoch detí, ktorá je vydatá za akrobata Matyáša Rambu.

Milan Ondrík ako Mikuláš Černák Čítajte viac Trénuje vari na Hulka? Nie, z Milana Ondríka je Mikuláš Černák. Fúziky a poriadne svaly, toto je šokujúca premena

Hoci ten na slovenskej premiére filmu, ktorá sa konala už minulý týždeň, chýbal – na tú pražskú už dvojica dorazila spoločne. O ich vzťahu, o rodine, výchove detí, ale aj o výbere hereckých postáv či o psychohygiene sa dozviete, ak si pozriete celý rozhovor s herečkou Terezou Rambou vo videu nižšie.

Video

VIDEO: Herečka Tereza Ramba, jedna z najpopulárnejších českých herečiek sa vracia v komédii Buď chlap!. Hovorili sme o filme, rodine, o manželovi, ale aj o tom, ako podľa Terezy vyzerajú správni chlapi. Prezradila, akú psychohygienu dodržiava, aby jej herectvo neliezlo príliš do hlavy a prečo kývla na film o alkoholičke, ktorý vraj pôvodne kvôli deťom nechcela robiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #medveď #orol #Tereza Ramba #Buď chlap!

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...