Krásna Linda Rybová ako osudová žena Stanislava Majera. Spojila ich strhujúca detektívna lovestory

Detektívna miniséria Zákony vlka sleduje príbeh niekdajšieho kriminálnika Roberta (Stanislav Majer), ktorého zhoda okolností po prepustení z väzenia privedie na druhú stranu zákona.

27.03.2023 00:00
Stanislav Majer a Linda Rybová Foto:
Stanislav Majer a Linda Rybová v seriáli Zákony vlka.
debata

Ocitá sa v zapadnutej dedine v pohraniční, s ktorou ho spája nielen osudový vzťah so Sárou (Linda Rybová), ale aj nedoriešené záležitosti z minulosti.

"Zákony vlka vo svojich ôsmich dieloch odkryjú na pozadí ôsmich detektívnych prípadov a v prostredí divokej prírody tajuplnú ústrednú linku milostného príbehu Roberta a Sáry, ktorých spája vášeň rovnako taká silná, ako je ich temná minulosť. Robert je klasický antihero so škralupom z minulosti, ale so zmyslom pre spravodlivosť. Sára je jeho ženský protipól a jeho zrkadlo,“ rozkýva podstatu minisérie jej spoluautorka a producentka Gabriela Erleová.

Úlohu Roberta Černého a Sáry Pokornej získali Stanislav Majer a Linda Rybová. "Zákony vlka sú z pohľadu herca zaujímavo napísané, je čo hrať. Robert nie je typický hrdina, je to lupič a ja som lúpežníka ešte nikdy nerobil. Presvedčil ma nielen príbeh, ale aj lokácie. Brdy sú nádherné, plné riečok, rybníkov a panenských lesov, ktoré sú také hlboké, že sa v nich nechcete stratiť,“ hovorí Stanislav Majer.

Dôvody, pre ktoré do unikátneho projektu vstúpila, prezradila aj Linda Rybová. "Pre mňa bol zásadný scenár, bavila ma postava Sáry a vedela som, že hlavného hrdinu bude hrať Standa. Režisér Marek Najbrt a kameraman Martin Štěpánek sú skvelá kombinácia. Nebolo nad čím váhať,“ hovorí herečka, pre ktorú bola spolupráca so Stanislavom Majerom pri Zákonoch vlka prvou príležitosťou. "So Standom sa poznáme dlho, ale nikdy sme spolu nepracovali. Pre túto postavu je výborne vybraný. Je premenlivý, človek nevie, čo je zač. Nie je na prvú dobrú,“ chváli kolegu Rybová.

Premiérovú prvú epizódu seriálu Zákony vlka uvedie televízny kanál Prima PLUS na Slovensku v sobotu, 15. apríla o 21.30.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál Zákony vlka

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...