Veľká zmena v kuchárskej šou RTVS! Jej novou posilou sa stane obľúbená moderátorka

Do relácie Pravidlá mojej ženy prichádza od nedele obľúbená televízna tvár.

25.03.2023 12:00
Pravidlá mojej ženy Foto:
Kuchárska šou Pravidlá mojej ženy.
debata

Katka Brychtová sa zhostí pozície moderátorky a v tandeme so šéfkuchárom Petrom Duranským bude nielen sprevádzať súťažiacich prípravou receptov, ale taktiež divákom ponúknu výnimočné recepty, ktoré pripravia oni sami.

„Ani vo sne by mi nenapadlo, že sa raz ocitnem v tomto štúdiu a budem stáť vedľa michelinského šéfkuchára Petra Duranského. Je to úžasné, zatiaľ nás to veľmi baví. Každé varenie v televízii je veľmi náročné, ale s Peťom je to radosť, je neskutočne šikovný. Je veľmi fajn, že sa ho môžem pýtať a on ochotne vysvetlí postupy a finty. Myslím si, že toto je zaujímavé aj pre divákov, že sa opäť dozvedia niečo nové,“ vyjadrila sa moderátorka Katka Brychtová.

zväčšiť Katka Bryhctová so šéfkuchárom Petrom Duranským. Foto: RTVS
brychtová Katka Bryhctová so šéfkuchárom Petrom Duranským.

Katka Brychtová sa divákom v relácii Pravidlá mojej ženy doteraz prihovárala len komentátorským hlasom. Od nedele 26. marca ju však diváci budú vídať aj na televíznej obrazovke po boku michelinského šéfkuchára Petra Duranského. „Mám z toho veľmi dobrý pocit a oceňujem túto zmenu, pretože do relácie prináša čerstvý vietor. Mne to zároveň uľahčilo prácu a budem sa venovať predovšetkým vareniu a Katka sa postará o tú "diskusnú“ časť so súťažiacimi.

Pravidlá mojej ženy Čítajte viac Šéfkuchár Duranský zo šou Pravidlá mojej ženy: Moderovanie je pre mňa výzva. Aj varenie je iné, ako som zvyknutý

S príchodom novej moderátorky mení relácia čiastočne aj svoj koncept. Na začiatku sa diváci môžu tešiť na originálny recept, ktorý budú spoločne pripravovať Katka s Petrom. Ten následne ochutnajú aj súťažné páry pri neformálnom zoznámení. Nasledovať bude súťažná časť, ktorú diváci už veľmi dobre poznajú. Muži budú pripravovať v kuchyni súťažný recept podľa navigácie svojich žien.

Relácia Ide o nás so šéfkuchármi Jaroslavom Žídekom a Petrom Duranským.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pravidlá mojej ženy

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...