Slová z úst Ďurovčíka museli Marcinkovú zabolieť. Porota Let's Dance má nového miláčika, kolom lásky neprešla...

Láska, vďaka, obdiv - v tejto kombinácii sa nieslo v poradí štvrté kolo tanečnej šou Let's Dance.

27.03.2023 00:03
Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec Foto:
Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec v Let's Dance.
debata (4)

V nedeľu večer dotancovala herečka Helena Krajčiová a so šou sa lúčila slovami: „Ja odchádzam s veľmi dobrým pocitom. Všetky kolá som si naozaj užila, verím v dobrý dôvod, prečo to bolo veľmi krásne, intenzívne a obsažné. Ja som sa vytiahla, ja som schudla a je pre mňa veľmi pekný pocit, že môžem odísť so vztýčenou hlavou. Najväčšia vďaka patrí Fabiovi.“

Marián Gáborík a Ivana Gáborík počas 4. kola...
Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec počas 4....
+8Helena Krajčiová a Fabio Bellucci počas 4. kola...

Na parket v nedeľu večer nenastúpila Henrieta Farkašová, ktorej to nedovolila choroba, počas týždňa sa nakazila koronavírusom. Tanečné choreografie tak predviedlo osem párov, každý z nich svoje vystúpenie niekomu „daroval“.

zväčšiť Helena Krajčiová a Fabio Bellucci počas 4. kola... Foto: Markíza
Helena Krajčiová a Fabio Bellucci Helena Krajčiová a Fabio Bellucci počas 4. kola Let's Dance.

Práve Krajčiová kolo lásky odštartovala, po boku Fabia Bellucciho predviedla rumbu. Tú venovala svojej sestre a od poroty si po skončení vystúpenia vypočula aj takéto hodnotenie: „Bol to prekrásny tanec, dvíhačky boli krásne, ale chýbala rýchlosť chodidiel a podstata rumby,“ odznelo z úst Tatiany Drexler. Za tanec dvojica dostala 24 bodov.

Let's Dance Čítajte viac Zásadná veta pre Valábika už odznela! Nevydarená zdvíhačka z Hriešneho tanca Marcinkovú o body neobrala, v Let's Dance skončil...

Paso doble zatancoval herec Richard Autner a porota zostala očarená. „Malo to všetko, čo to malo mať, veľmi sa mi to páčilo,“ povedala Adela Vinczeová. „Keď ťa vidím takto tancovať, chcem opäť tancovať aj ja,“ priznal Ján Koleník. Nedeľný tanec Autnerovi a Roškovej vyniesol tri desiatky a jednu osmičku.

Samba sa stala tancom večera lásky manželov Gáboríkovcov, vystúpenie venoval niekdajší hokejový útočník svojim rodičom. „Najprv som sa strašne zľakol, ale ja ťa hodnotím ako tanečníka, dobre si sa hýbal,“ vyriekol Ján Ďurovčík. „Tak dobre ste ešte netancovali, technicky výborné,“ pochválila športovca Tatiana Drexler a ešte dodala: „Vy ste vo vrcholnej forme.“ Samba dvojici vyniesla 30 bodov.

zväčšiť Jana Kovalčiková a Vilém Šír  počas 4. kola... Foto: Markíza
Jana Kovalčiková a Vilém Šír Jana Kovalčiková a Vilém Šír počas 4. kola Let's Dance.

Waltz v kole lásky predviedla Jana Kovalčiková a Vilém Šír, porotu ich tanec očaril a herečka sa v nedeľu stala doslova miláčikom poroty. „Ja som sa dnes večer do teba zamiloval, bola si elegantná, rozkošná…,“ povedal Koleník. „V tejto choreografii boli nenormálne ťažké veci a napriek tomu to bolo očarujúce,“ dodala Drexler. „Nič nebolo na tvojom tanci zlé, bolo to fakt dobré, ja som sa zamiloval,“ povedal Ďurovčík. Za waltz si vytancovali 37 bodov.

Paso doble pre svoju malú dcérku Viki počas kola lásky zatancoval Boris Valábik. „Ako celok aj s dokrútkou to bolo krásne,“ začala Vinczeová. „Mne to pripadá veľmi ľudské, hýbete sa ako normálny chlap,“ dodala Tatiana Drexler. „Dcéra bude hrdá, lebo ty sa snažíš, stále si lepší. Ubehol si už obrovský kus,“ dodal na výkon športovca Ďurovčík. Valábik si v nedeľu večer vytancoval 18 bodov.

Šiestym tanečným párom sa stal Mario Cimarro a Vanesa Indrová, svoj viedenský valčík venoval herec zo Skrytej vášne mame a otcovi. „V tvojom tanci bolo veľa nehy, bolo cítiť, pre koho si tancoval,“ začala Vinczeová. „Bolo to silne emocionálne,“ dodala Drexler. Cimarro získal 18 bodov.

ivana gáborík, marián gáborík Čítajte viac Táto vec bola pre mňa pri výbere manžela celkom základná, s úsmevom prezrádza tanečnica Ivana Gáborík

Predposledným párom sa stala Gabika Marcinková a Matyáš Adamec, svoj tanec slowfox venovala hercovi a režisérovi Martinovi Hubovi. „Bolo to veľmi dramatické, dnes sme videli tvoju hereckú dokonalosť, nabudúce bude tanca opäť viac,“ zhodnotila Vinczeová. „Toto nevyšlo, nebolo to úplne zosúladené, nebolo to ladné, dnes si pre mňa malým osobným sklamaním večera,“ zhodnotil Ďurovčík. Marcinková získala 25 bodov.

zväčšiť Vratko Sirági a Anna Riebauerová  počas 4. kola... Foto: Markíza
Vratko Sirági a Anna Riebauerová Vratko Sirági a Anna Riebauerová počas 4. kola Let's Dance.

Kolo lásky ukončil tangom Vratko Sirági, vystúpenie venoval kolegyni z Markízy, Zlatici Švajdovej Puškárovej, ktorú označil ako svoju inšpiráciu. „Rišo Autner má v tebe veľkú konkurenciu, tango bolo rýchle a dynamické, stalo sa z teba tangové monštrum v tom najlepšom zmysle slova,“ zhodnotil Koleník. Posledný tanec večera porota ocenila 33 bodmi.

Herec Mario Cimarro si zapózoval aj s...
Influencerka Naty Kerny v kreácii od Borisa...
+19Modelka a influencerka Karolína Chomisteková. V...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Helena Krajčiová #Let's Dance

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...