Miňo, Lucka a Pečie celé Slovensko sú späť! Z víťazov budú súperi, zabojujú o titul...

Prípravy tretej série sladkej šou sú v plnom prúde, RTVS má pre divákov pripravené veľkonočné prekvapenie.

28.03.2023 09:32
Lucia Gyenesová a Miňo Macuľa Foto:
Veľkonočný špeciál - majstri pekári: Lucia Gyenesová a Miňo Macuľa.
debata

Obľúbená pekárska šou Pečie celé Slovensko sa vracia na obrazovky RTVS v netradičnom čase. Počas veľkonočných sviatkov, v nedeľu 9. apríla, ponúkne divákom v premiére špeciálnu veľkonočnú epizódu, v ktorej budú spoločne súťažiť finalisti z oboch odvysielaných sé­rií.

zväčšiť Veľkonočný špeciál - zľava: Ďoďo Lukáč, Lenka... Foto: RTVS
Katarína Novotová Veľkonočný špeciál - zľava: Ďoďo Lukáč, Lenka Lukačovičová, Lucia Gyenesová, Alena Sabolová, Katarína Novotová a Miňo Macuľa.

Na Veľkú noc do pekárskeho stanu zavítajú finalisti z oboch sérií obľúbenej šou Pečie celé Slovensko. Zástery na seba opäť oblečú Katarína Novotová a Alena Sabolová z prvej série, Lenka Lukačovičová a Ďoďo Lukáč z druhej série a víťazi, majstri pekári Lucia Gyenesová a Miňo Macuľa.

Veľkonočný špeciál - Petra Tóthová a Jožka...
Veľkonočný špeciál - zľava: Ďoďo Lukáč, Lenka...
+3Veľkonočný špeciál - majstri pekári: Lucia...

Lucka Gyenesová, účtovníčka z Nových Zámkov, sa stala víťazkou 2. série sladkej šou. Ako povedala v rozhovore pre Pravdu, celú šou Pečie celé Slovensko vnímala ako niečo pekné a milé, čo ľudí spája a učí novým veciam. „Preto som do toho šla. Pečie celé Slovensko je krásny rodinný formát, ktorý je u nás jediný svojho druhu,“ opísala. Už počas druhej série sa stretla aj s majstrom pekárom Miňom, ktorý sa stal súčasťou tímu okolo šou. „Miňo bol super. Staral sa o to, aby sme mali všetko na svojom mieste, aby nám pri pečení nič nechýbalo. Popri tom bol veľký kamarát a vždy nám hovoril, aby sme si pečenie užívali a zbytočne sa nestresovali. Najlepšia rada, akú nám mohol dať,“ prezradila Lucka – celý rozhovor tu. Miňo a Lucka sa tentoraz stanú súpermi a ich súboj bude poriadne napínavý.

O titul veľkonočného majstra pekára zabojujú súťažiaci v dvoch pekárskych výzvach – technickej a kreatívnej. V technickej výzve sa súťažiaci potrápia s prípravou tradičného anglického veľkonočného pečiva. V kreatívnej výzve ukážu svoje nápady a originalitu pri príprave veľkonočného barančeka.

Porotkyňa Petra Tóthová Čítajte viac Zákusok, ktorý valcoval kastingy 2. série šou Pečie celé Slovensko, svoj úspech opakuje! Tóthová vysvetľuje dôvod

Prípravy tretej série sladkej šou sa začali už začiatkom roka a jej súčasťou sú opäť aj porotkyne Petra Tóthová a Jožka Zaukolcová. Ako prezradila jedna z nich, záujemcov o účasť v šou každým rokom stúpa. A tu je dôvod. „Tým, že diváci vidia, že šou Pečie celé Slovensko je príjemný formát, kde sa nikto nemusí báť, že by ho ktokoľvek zhadzoval pred kamerami, prihlási sa čoraz viac amatérskych pekárov. Ľudia sa hlásia v presvedčení, že sa môžu niečo naučiť, navyše, je to pre nich zážitok na celý život,“ povedala Tóthová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pečie celé Slovensko

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...