Táto správa šokovala aj verných fanúšikov Kim Kardashianovej: Internetová megastar mieri do...

...ak vám ako prvé napadlo slovíčko vesmír, tak vlastne nie ste až tak ďaleko od pravdy. Teda v metaforickom slova zmysle. Televízna a internetová superstar má totiž namierené medzi hviezdy televízie a filmu.

14.04.2023 14:00
Kim Kardashian Foto: ,
Kim Kardashian na zábere z decembra 2022.
debata

Ešte v pondelok potvrdil scenárista a režisér Ryan Murphy, že Kim Kardashian sa objaví v kultovom seriáli American Horror Story, z ktorého vzniká aktuálne už dvanásta séria. „Už toto leto. Emma a Kim sú… delikátne,“ hovorí Murphy vo videu, ktoré sa objavilo pred pár dňami na sociálnych sieťach.

Kim Kardashian, fotenie, SKIMS Čítajte viac V bikinách pózuje v studenom vetre, jej výdrž však nie je to, čo ohúri. Pozrite sa, takto vyzerá Kardashianka bez retuše

Následne už vážnejšie potvrdil, že hviezda vlastnej reality-šou a dizajnérka spodnej bielizne SKIMS získala dôležitú rolu v jednom z najdlhšie vysielaných televíznych seriálov posledných rokov. Dvanástu sezónu projektu American Horror Story, v ktorom si v minulosti zahrali aj dámy ako Jessica Lange, Sarah Paulson či Lady Gaga, uvedie platforma HULU.

Dúfajme, že Kardashianovej kariéra nedopadne takto…

„Kim patrí medzi najžiarivejšie a najväčšie televízne hviezdy a my sme nadšení, že ju môžeme privítať vo svete American Horror Story,“ komentoval Murphy, ktorý má na konte aj hity ako Pose či American Crime Story.

Nový príbeh dvanástej série vraj bude založený na knihe Delicate Condition, ktorá ešte len vyjde na americkom trhu.

Pre Kardashianovú každopádne nejde o prvú rolu pred kamerami. V minulosti sa objavila napríklad v paródii Disaster Movie, ale tiež seriáloch ako Drop Dead Diva či Tyler Perry’s Temptation: Confessions of a Marriage Counselor.

Internetová superstar a podnikateľka Kim...
Internetová superstar a podnikateľka Kim...
+2Kim Kardashian počas fotenia na pláži v Malibu,...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian #rola #American Horror Story

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....