Toľkokrát vám povedia nie, ale ona naozaj bojovala. Witherspoon prvýkrát po rozchode a chváli slávnu kolegyňu

Nielen ako herečka, ale aj producentka sa v posledných rokoch realizuje Reese Witherspoon. Držiteľka Oscara sa najnovšie postavila za nový seriálový projekt.

17.04.2023 00:00
Reese Witherspoon (vľavo) a herečka Jennifer... Foto: ,
Herečka a producentka Reese Witherspoon (vľavo) a herečka Jennifer Garner na premiére seriálu The Last Thing He Told Me.
debata

Kriminálna dráma s prekvapivými zvratmi mala pred pár dňami premiéru v Los Angeles, pričom po boku Witherspoonovej sa postavila aj hlavná hrdinka – herečka Jennifer Garner. Ako producentka filmu prezradila, rolu si naozaj „vybojovala“.

Jennifer Garner Čítajte viac Očarujúca Jennifer Garner žiarila na premiére, plusové body má za tento detail... ona fakt nepoužíva botox?!

„Toto je práca, všakže. A vy musíte byť schopní pustiť sa pre ňu do boja. Je to veľmi krehká profesia, toľkokrát vám povedia nie, ale niekedy jednoducho musíte nasadiť krk, aby sa to niekam pohlo. A v tomto prípade sa tá snaha vyplatila,“ citoval Witherspoonovú portál Access Hollywood.

Herec Nikolaj Coster-Waldau a herečka Jennifer...
Herečka a producentka Reese Witherspoon (vľavo)...
+7 Herečka Jennifer Garner na premiére seriálu...

Prezradila tiež, že Jennifer Garner sa veľmi vážne zaujímala o postavu hlavnej hrdinky, niekoľkokrát jej zavolala a údajne pár hodín diskutovali o postave. „Bolo úžasné vidieť ten jej zápal a myslím si, že to je perfektný part pre Jennifer,“ dodala tiež „pravá blondínka“. Účasť na premiére seriálu bola pritom pre Witherspoonovú prvou verejnou akciou po tom, čo s manželom Jimom Tothom oznámili, že sa rozvádzajú a ich cesty idú od seba.

zväčšiť Herečka a producentka Reese Witherspoon na... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Reese Witherspoon Herečka a producentka Reese Witherspoon na premiére seriálu The Last Thing He Told Me v Los Angeles.

Niekoľko dní pred týmto rozhovorom prezradila aj samotná hlavná hviezda nového seriálu, že o rolu sa snažila zabojovať. Urobila tak po tom, čo sa v Hollywoode rozšírili správy, že rolu odmietla Julia Roberts. Všetko sa vraj začalo listom, ktorý písala celú noc a poslala producentom. Potom zjavne nasledovali aj telefonáty. Výsledok je dostupný pre predplatiteľov streamovacej platformy Apple TV+.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Jennifer Garner #Reese Witherspoon #rola #snaha

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...