Gáborík zostal po tanci bez nohavíc: Čistý bizár, vypočul si. Od Ďurovčíka v nedeľu padla 10-ka, do semifinále nepostúpil...

Po ôsmom súťažnom kole Let's Dance sa ďalej neprebojoval herec Richard Autner.

24.04.2023 00:33
Marián Gáborík a Ivana Gáborík Foto:
Marián Gáborík a Ivana Gáborík v 8. kole tanečnej šou.
debata (6)

V ôsmom kole sa na parkete predviedlo päť tanečných párov, každý z nich sa ukázal v dvoch choreografiách. Dvere do semifinále tanečnej šou zostali zatvorené pre herca Richarda Autnera a Dominiku Roškovú. „Ďakujem všetkým televíznym divákom, ktorí nám poslali hlasy, dostali nás až do ôsmeho kola. S Dominikou si zo šou odnášame veľké víťazstvo, naše kamarátstvo,“ týmito slovami sa Autner so šou rozlúčil. V semifinále tak budúci týždeň uvidíme štyri páry v zložení – Vratko Sirági a Anna Riebauerová, Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec, Marián Gáborík a Ivana Gáborík, Jana Kovalčiková a Vilém Šír.

Richard Autner a Dominika Rošková počas 1. kola...
Richard Autner a Dominika Rošková v 7. kole...
+7Richard Autner a Dominika Rošková  a ich...

Prvými súťažiacimi sa v nedeľu večer stali Vratko Sirági a Anna Riebauerová „Quickstep bol taký, ako mal byť,“ začal hodnotiť Ján Koleník. „Vy ste veľmi kompaktný pár, máte v sebe krásno,“ dodala Vinczeová. „Na vás sa už ťažko hľadá chyba, akú vám vytknúť, ale… Nepohltil si celú sálu, tvoj pohyb nemal takú šírku, akoby som očakával,“ dodal na margo Sirágiho tanca Ďurovčík. Za prvé vystúpenie súťažiaci dostali 37 bodov. Druhý tanec dvojice, contemporary dance, sa niesol v znamení toxického vzťahu. „Na parkete idete také bomby, to, čo ste vyjadril telom, to je tanec,“ zhodnotil Koleník. „Krásne číslo, vynikajúce,“ dodal Ďurovčík. Druhá choreografia im vyniesla 39 bodov.

Vratko Sirági a Anna Riebauerová v 8. kole...
Marián Gáborík a Ivana Gáborík v 8. kole...
+11Jana Kovalčiková a Vilém Šír v 8. kole tanečnej...

Príbeh búrlivej lásky zatancovali ako contemporary Gabika Macinková a Matyáš Adamec. Matyáš sa práve pri tomto čísle zranil počas generálky, nasledoval jeho odchod do nemocnice a neistý večer. Napokon sa však dvojica na parkete počas nedeľného prenosu ukázala. „Vaše číslo ma rozsekalo a dojalo. Bolo úžasné, klobúk dole. Čo ste predviedli bolo skvelé,“ zhodnotila Vinczeová. „Celý vnem bol nádherný, krásne číslo,“ ocenil Ďurovčík. Za vystúpenie si z parketu odniesli 36 bodov. Druhým tancom Gabiky Marcinkovej bolo tango, ale po ňom zvlášť Tatiana Drexler kritikou nešetrila. „Je tam stále veľa chýb,“ zhodnotila. Tango porota ocenila ziskom 31 bodov.

V treťom kole sa predstaví nový tanečný pár...
Vratko Sirági a Anna Riebauerová v šou Let's...
+13Vratko Sirági a Anna Riebauerová v šou Let's...

Poriadne zadýchaný zostal po svojom jive Richard Autner. „Vaša tvár to uhrá, ale musíte robiť tie kroky rýchejšie, bolo to málo,“ začala Drexler. „Ty máš svoj štýl, ktorý možno nejde ruka v ruke s tým, čo sa od spoločenských tancov očakáva. Mne sa to páčilo, si svojský a ja som si pri potlesku poriadne vyprášila rukavice,“ vtipne zhodnotila Vinczeová. „Išiel si do hudby, ale tri kolá pred finále to bola obtiažnosť materskej škôlky, nemali ste dosť naložené,“ odznela kritika z úst Ďurovčíka. Jive dvojici vyniesol 27 bodov. Contemporary Richarda Aunera sa nieslo v téme „Mier a nádej“ a vynieslo mu 38 bodov. „Nádherné číslo, všetko bolo, ako má byť,“ zhodnotil Ďurovčík.

zväčšiť Marián Gáborík a  Ivana Gáborík v 8. kole... Foto: Markíza
Marián Gáborík a Ivana Gáborík Marián Gáborík a Ivana Gáborík v 8. kole tanečnej šou.

Manželia Gáboríkovci predviedi ako contemporary choreografiu s názvom „Ráno po prežúrovanej noci“. Zvlášť Ďurovčík zostal po ich výkone zaskočený. „Čistý bizár,“ vypadlo z jeho úst a dodal: „Číslo krásne, úžasné, z pohľadu tanečného ale môžem hodnotiť len Ivanu.“ Následne ešte prišla výčitka smerom k choreografovi ich vystúpenia: „Ivanu oblečieš v polovici choreografie a Mariána necháš bez nohavíc?“ Vinczeová manželské vystúpenie ocenila: „Najnápaditejšie contemporary, aké som kedy v tejto súťaži videla.“ Za svoju šou manželia získali 30 bodov. Druhým tancom Gáboríkovcov sa v nedeľu stalo paso doble. „Ani smiešne, ani trápne, veľmi pekné číslo,“ pochválil pár Ďurovčík. Za druhý tanec si pripočítali 30 bodov.

zväčšiť Jana Kovalčiková a Vilém Šír v 8. kole tanečnej... Foto: Markíza
Let's Dance Jana Kovalčiková a Vilém Šír v 8. kole tanečnej šou Let's Dance.

Slowfox bol prvým tancom večera Jany Kovalčikovej a Viléma Šíra. Po ich vystúpení sa postavila celá Incheba vrátane poroty… Áno, na nohách bol aj Ján Ďurovčík. „Mala som pocit, že som sa ocitla na profi súťaži. Bolo to vau,“ začala hodnotiť Vinczeová. „Z káčatka si sa premenila na labuť, čo sa tanca týka,“ ocenil jej vystúpenie Koleník. „Váš výraz a choreografia bola presne také, aké majú byť, bolo to technicky čisté. Dnes z vás na mňa dýchol tanec,“ pochválil pár Ján Ďurovčík a následne vytiahol 10-ku. Ich zisk tak bol fantastických 40 bodov. Príbeh o komplikovanej láske – také bolo contemporary Šíra a Kovalčikovej. „Ty si pre mňa urobila v tejto šou najväčší pokrok,“ zhodnotil po vystúpení Koleník. Za contemporary si herečka pripísala 35 bodov.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Let's Dance #Richard Autner

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...