Žiadne nohy na stole! Potrebujem už vyutierať prach zo všetkých častí, ktoré boli zanedbávané, smeje sa Marcinková

Gabike Marcinkovej uniklo víťazstvo v tanečnej šou Let's Dance len o vlások, skončila na druhom mieste. Aký bude jej návrat späť do reality bežných dní bez tanečných tréningov?

09.05.2023 00:00
Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec vo... Foto:
Gabriela Marcinková vo finálovom kole Let's Dance.
debata

Kto by očakával, že si sympatická herečka po desiatich tvrdých týždňoch v Let's Dance len tak vyloží nohy na stôl a bude oddychovať, mýli sa. „Potrebujem hlavne vyutierať konečne prach z tých častí, ktoré boli posledné týždne značne zanedbávané,“ plánuje so smiechom a dodáva: „Začína sa bežný život… Detské ihriská, varenie, pranie a natáčanie seriálu Pán profesor.“

Video

Dvojnásobná mamička od začiatku súťaže zdôrazňovala, že Let's Dance je pre ňu krásnym "odskočením“ si z materskej. A hoci na parkete podávala stopercentné výkony, ktoré ju vyniesli na druhé miesto, priznáva, že byť mamou dvoch malých detí a zároveň súťažiť v takejto šou dá človeku zabrať. Aj preto mala v inej známej mamičke, ktorá sa predviedla na parkete minulý rok, veľkú podporovateľku.

Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec vo...
Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec vo...
+19Gabriela Marcinková  vo finálovom kole Let's...

„Minulý rok som plakala počas finále spolu so Zuzkou Šebovou sledujúc, čo zvládla popri dvoch malých deťoch. Sledovala som ju celý čas, ako súťažila, kým ja som varila, starala sa o deti… Práve ona mi poslala nesmierne dojímavú hlasovú správu, v ktorej mi napísala, že presne vie, čo som prežívala počas celej šou, lebo ona prežívala to isté.“ Celý rozhovor s Gabikou Marcinkovou pre TV Pravda si pozrite vyššie.

Janka Kovalčiková a Vilém Šír počas finále.
Janka Kovalčiková a Vilém Šír počas finále.
+23Vratko Sirági a Anna Riebauerová počas finále.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gabriela Marcinková #Let's Dance

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...