Krásna Ferencová urobila ďalší účesový šok. Vyzerá parádne, ale do Chorvátska... 'berie' povestné kučery

Populárna speváčka a herečka Alžbeta Ferencová, známa aj pod pseudonymom This is Zea, opäť rozvírila debatu na sociálnej sieti. Dôvodom sú jej "nové" vlasy.

16.05.2023 00:00
Alžbeta Ferencová Foto:
Alžbeta Ferencová na udeľovaní filmových cien Slnko v sieti.
debata

Hrdinka jojkárskeho hitu Iveta sa len pred pár dňami prihovorila fanúšikom na instagramovom profile novým videom. To vznikalo priamo v kaderníckom salóne a Alžbeta, povestná svojimi hustými kučerami, sa pod rukami profesionálneho kaderníka Martina Tyla zmenila naozaj radikálne. Kaderník jej totiž vytvoril zosvetlené vyžehlené mikádo, ktoré talentovanej herečke naozaj pristalo (pozrite si ho v odkaze tu).

Alžbeta si aj vďaka svojej popularite ešte viac posilnila pozíciu influencerky a aj spomenuté video vzniklo ako súčasť reklamnej spolupráce. Jedno je však isté, Zea môže skutočne inšpirovať mnoho žien. Tak ako sa jej to podarilo napríklad aj na nedávnom vyhlásení cien Slnko v sieti, kde sa objavila v kreácii od Borisa Hanečku či na cenách Český lev, kde bola zase oblečená v talianskej značke Pinko.

zväčšiť Alžbeta Ferencová na krste knihy Eleny Lackovej... Foto: Pravda, Ľuboš Pilc
Alžbeta Ferencová Alžbeta Ferencová na krste knihy Eleny Lackovej Narodila som sa pod šťastnou hviezdou, ktorá vyšla vo vydavateľstve Brak.

Štýlové módne kreácie však pôjdu v najbližších týždňoch bokom, namiesto nich čaká rodáčku z Prešova prímorské podnebie a niekoľk týždňov práce. „Zajtra odlietam za novým dobrodružstvom do Chorvátska. Mesiac a pol tam budeme točiť nový seriál, a pre mňa je to ďalšia výzva. Myslite na mňa,“ napísala v pondelok na Instagrame.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zea (@this.is.zea)

Tridsaťročná herečka sa po fenomenálnom úspechu Ivety opäť vráti pred televízne kamery. Akurát u najväčšej jojkárskej konkurencie – v televízii Markíza. Práve pod jej taktovkou totiž vzniká seriál Dobro došli, v ktorom sa Ferencová stretne s českým kolegom Jakubom Šáfekom a stvárnia dvojicu detektívov, ktorí musia v Chorvátsku riešiť zločiny českých a slovenských turistov. Viac čítajte na portáli Mediaklik.sk.

Video

VIDEO: S herečkou a speváčkou Alžbetou Ferencovou sme sa zhovárali o seriáli Iveta, skúsenostiach v šoubiznise, reakciách okolia, ale tiež o jej pôvode, o tom, ako vníma, keď ju ľudia chvália či o tom, aké plány má do budúcnosti a na čo by sa chcela najviac sústrediť v kariére.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chorvátsko #nakrúcanie #zmena #kučery #Alžbeta Ferencová

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...