Pagáčová aj Kerestešová v bláznivej seriálovej novinke, bude sa spievať metal

Pod taktovkou úspešného režiséra Karla Janáka vznikol komediálny seriál z prostredia dediny s názvom Agrometal.

22.05.2023 00:40
Lukáš Příkazký a Patrície Pagáčová Foto:
Lukáš Příkazký a Patrície Pagáčová (vpravo) v seriáli Agrometal.
debata

Seriál je plný originálnych a vtipných situácií, humorných zveličení a zábavy. Skvelé je aj herecké obsadenie – diváci sa môžu tešiť na Lukáša Příkazkého, Petra Stacha, Jaroslava Plesla, Patríciu Pagáčovú, Andreu Růžičkovú (rod. Kerestešovú), Milana Šteindlera a mnoho ďalších.

Osemdielny seriál Agrometal sa bude odohrávať vo fiktívnej českej dedinke Čertice. Čo je však v tejto dedine neobyčajné, je náš hlavný hrdina Lukyn, ktorého stvárňuje Lukáš Příkazký: "Postava, ktorú hrám, má problém, pretože prešvihne výročie svadby. Na čerpacej stanici následne vidí plagát, ktorý informuje o súťaži amatérskych kapiel. Hlavným lákadlom je však to, že víťaz súťaže získa motorku. Lukynovi sa to zdá ako geniálny nápad a myslí si, že prípadná výhra by vyžehlila problémy s jeho manželkou.“

Plán to bol jednoducho dokonalý. Jediný problém je, že Lukyn žiadnu kapelu nemá. Dokonca ani na nič nevie hrať. Ale to by nebol Lukyn, neohrozený mládenec z českej dediny, aby si s niečím takým neporadil. Podstatné je, že má v Čerticiach dosť dobrých kamarátov a tí ho podporia.

"Ja by som si prial, aby si tento seriál diváci hlavne užili. Mojou úlohou bolo osloviť široké publikum, aby si tam skrátka každý našiel to svoje, a veľmi dúfam, že sa nám to podarí,“ hovorí režisér seriálu Karel Janák.

Premiérovú epizódu komediálneho seriálu Agrometal uvedie televízny kanál Prima PLUS na Slovensku v sobotu, 10. júna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Patricie Pagáčová #seriál Agrometal

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...