John Stamos mal dvojičky Olsenové poriadne v zuboch! Mohol za to Plný dom, ale ľady sa pohli

John Stamos priznal, že istý čas "mal v zuboch" dvojičky Olsenové, s ktorými pred rokmi účinkoval v super úspešnom seriáli Plný dom (1987 - 1995).

30.05.2023 00:00
stamos Foto:
Herec John Stamos.
debata

Herec priznal, že bol nahnevaný na Mary-Kate a Ashley Olseové, keď sa rozhodli nepridať sa k obsadeniu seriálovej odnože (spin-off) Plného domu s názvom Znova máme plný dom.

Elizabeth Olsen Čítajte viac Z herečky Elizabeth Olsenovej bude nevesta, má za sebou zásnuby

59-ročný Stamos sa preslávil v pôvodnom seriáli ako Jesse po boku dvojčiat, ktoré sa delili o rolu Michelle Tannerovej. Olsenové však odmietli ponuku na spin-off Znova máme plný dom z roku 2016. Až po smrti Boba Sageta, ktorý stvárnil postavu Dannyho Tannera v oboch seriáloch, ale náhle zomrel v roku 2022 ako 65-ročný, si Stamos a Olsenové k sebe opäť našli cestu.

V podcaste „And That‘s What You REALLY Missed“ John Stamos povedal: „Dvojčatá sa presťahovali do New Yorku a musím povedať, že jedna z mála dobrých vecí, ktoré prišli po Bobovej smrti, bola, že sme sa dostali opäť do kontaktu. A boli skvelé. Jasné, počujete fámy, ktoré hovorili, že kvôli seriálu Plný dom nenávideli svoje detstvo, ale všetko je inak.“ Podľa Stamosa to nebola pravda a nebol to ani dôvod, prečo dvojčatá ponuku odmietli.

Gina Gershon a John Stamos Čítajte viac Pár, ktorý vydieral herca Johna Stamosa, odsúdili na štyri roky

„Keď som robil Znova máme plný dom, nechceli sa vrátiť. A na chvíľu som sa na nich hneval. Ale oni povedali: ‚Milujeme svoje detstvo. Milovali sme to byť s vami, chlapci. Chýba nám Bob'. Prišli ku mne domov a povedali ‚ďakujeme‘. Takže sme opäť v spojení.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Plný dom #John Stamos

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...