Skutočný seriálový fanúšik tento hit musel vidieť! Jeho hlavná ženská hviezda posiela dojatý odkaz a odhaľuje tajomstvo

Ak patríte medzi fanúšikov kvalitnej televíznej tvorby, asi vám len ťažko unikol fenomén seriálu z produkcie HBO. Reč je o projekte Boj o moc (v originálne Succesion), ktorý sa skončil pred pár dňami premiérou záverečnej časti poslednej série.

31.05.2023 00:00
Sarah Snook Foto: ,
Herečka Sarah Snook na marcovej premiére záverečnej série seriálu Boj o moc (Succession).
debata

Príbeh rodiny miliardára a mediálneho magnáta Logana Roya, jeho štyroch detí, z ktorých tri neustále súperia o väčšiu moc, ale najmä o upieranú otcovskú pozornosť a uznanie, sa stal v priebehu svojho vysielania skutočným fenomeném. Tvorcovia potvrdili, že štvrtou sériou sa príbeh skončí a diváci sa v pondelok dočkali. Záver, ktorý im televízia HBO pripravila, nechal chladným len málokoho. Internet zaplavili diskusné príspevky, komentáre, ale aj analýzy a recenzie kritikov.

Gwyneth Paltrow Čítajte viac Ako sa obliekajú extrémne bohatí ľudia? Luxus je základ, ale nenápadnosť víťazí, potvrdzuje to Boj o moc aj slávna herečka

Do zoznamu tých, ktorí majú čo povedať, sa však zaradila aj herečka Sarah Snook – predstaviteľka hlavnej ženskej hrdinky Shiv (Siobhan) Royovej. Na sociálnej sieti vyjadrila vďaku a dojatie nad tým, že sa v jej živote končí jedna kapitola. A nielen to…

zväčšiť Zľava: Herci Sarah Snook, Alan Ruck, Brian Cox,... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Warner Bros Discovery Streaming Zľava: Herci Sarah Snook, Alan Ruck, Brian Cox, Jeremy Strong a Kieran Culkin alias rodina miliardárov a mediálnych magnátov Royovcov na marcovej premiére záverečnej série seriálu Boj o moc (Succession).

„Je ťažké vyjadriť, čo pre mňa táto šou znamenala. Miesta, kam som sa musela vydať, obrovské talenty, s ktorými som mohla pracovať… láme mi srdce, že je po všetkom. Ale moje srdce muselo byť plné všetkých spomienok, dobrých časov, výziev a víťazstiev, aby som sa vôbec dokázala zlomiť… takže som vďačná,“ napísala austrálska herečka.

boj o moc, Čítajte viac Nenávidia sa a pôjdu si ešte viac po krku! Seriálový toxický hit sa vracia s novou sériou

„Všetci sme si navzájom nastavili latku vysoko, potom sme ju prekročili a vynikli – v každej časti tohto projektu. Priateľstvá, scenáre, lokácie, úderné vtipy, skoré rána, zmeny na poslednú chvíľu, všetky vrcholy a pády: bude mi to všetko chýbať. Ľudia z tejto show sú talentovaná partia a som hrdá na to, že som s nimi mohla pracovať. Sú to ľudia, ktorí mi budú zo všetkého najviac chýbať,“ uviedla Snook.

Herečka Sarah Snook na marcovej premiére...
Zľava: Herci Sarah Snook, Alan Ruck, Brian Cox,...
+8Herečka Sarah Snook na zábere z londýnskej...

Na plátne strávila najviac času s hercami Kieranom Culkinom a Jeremym Strongom – obaja stvárnili jej bratov – a hercom Brianom Coxom, ktorý si zahral jej otca Logana Roya. Vynikajúce scéne pripravili scenáristi aj v prípade Snookovej a jej seriálového manžela Toma, ktorého si zahral Matthew Macfayden.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sarah Snook (@sarah_snook)

Sarah Snook však okrem rozlúčky so seriálom, ktorý nepochybne vstúpi do zoznamu toho najlepšieho v televíznej tvorbe za posledné roky, prezradila pri odkaze cez sociálne siete ešte čosi. Stihla sa stať mamou. „Práve som sledovala poslednú epizódu poslednej série niečoho, čo zmenilo môj život. A teraz sa môj život opäť zmenil. Ďakujem za všetku lásku a podporu,“ odkázala len stručne pri fotografii, na ktorej je zachytená časť hlavy malého bäbatka. Herečka sa ešte na marcovej premiére štvrtej série Boj o moc objavila s tehotenským bruškom, kedy presne dieťa prišlo na svet, nespresnila.

V prípade, že ste pozerali seriál Succession a nevideli ste jeho záverečnú časť, nepozerajte nasledujúce video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #boj o moc #seriál Succession #Sarah Snook

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...