To je teda šok! Po svároch a obvineniach prichádza... Samantha zo Sexu v meste sa vracia

Vzťahy hviezd jedného z najpopulárnejších seriálov planéty na prelome milénia, projektu HBO Sex v meste, neboli vôbec idylické.

01.06.2023 08:00
Kim Cattrall Foto: ,
Herečka Kim Cattrall na podujatí Variety's 2022 Power of Women v New Yorku.
debata

Bývalá členka hereckého osadenstva, herečka Kim Cattrall, ktorá stvárnila PR konzultantku a neskôr šéfku vlastnej agentúry Samanthu Jonesovú, sa síce objavila vo všetkých šiestich sériách seriálu a neskôr aj vo dvojici filmov, do seriálu And just like that… však už ísť nechcela.

Sarah Jessica Parker a jej kolega John Corbett Čítajte viac Zábery, z ktorých šalie internet aj slávne celebrity! Carrie Bradshaw sa bozkáva na ulici. Počkať, veď to je...

Cattrall tiež pred médiami v roku 2017 šťavnato opísala toxický vzťah so svojou kolegyňou a hlavnou hrdinkou projektu Sarah Jessicou Parkerovou, ktorá si zahrala Carrie Bradshawovú. „Nikdy sme neboli kamarátky. Vždy sme boli kolegyne a nejakým spôsobom to považujem za to najzdravšie,“ uviedla vtedy a zdôraznila, že tretí film Sex v meste by nikdy nenakrútila.

zväčšiť Kolegyne a herečky ešte ako kompletná štvorica. Foto: SHUTTERSTOCK
sex v meste, sex and the city, parker, davis, cattrall, nixon, Kolegyne a herečky ešte ako kompletná štvorica.

O to väčším prekvapením teda je, že britská herečka sa vráti v postave Samanthy práve v seriáli And just like that – konkrétne v jednej z epizód jeho druhej série. Ako tvrdí viacero amerických médií, na obrazovke sa blondínka objaví len krátko – v takzvanej cameo úlohe.

Celebrity Birthdays - Aug. 15-21 Čítajte viac Slávna dračica Samantha Jones oslavuje! Kim Cattrall má 65, takto si ju sotva pamätáte

Cattrall už mala nakrúcať, pričom išlo údajne o scénu, v ktorej sa s ňou nenachádza žiadna z jej bývalých kolegýň, teda ani Sarah Jessica Parker (Carrie), ani Cynthia Nixon (Miranda) či Kristin Davis (Charlotte). Aktuálne možno blondínku vidieť aj v kinách, hrá v komédii Toto je môj foter, ktorá sa začína premietať práve vo štvrtok 1. júna.

Video
Trailer k filmu Toto je môj foter / Zdroj: BONTONFILM

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #návrat #rola #postava #Kim Cattrall #And Just Like That

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...