So striptérmi som skončil, jedine, že by sme nakrútili film o ufrfľaných vyzlečených dedkoch

Herca Channinga Tatuma si svet bude asi ešte dlho spájať s rolou v sérii Magic Mike. Ako nedávno prezradil, tri filmy mu stačili. ďalší už neplánuje.

02.06.2023 00:00
Channing Tatum Foto: ,
Herec Channing Tatum na prehliadke Versace Jeseň/Zima 2023-24, ktorá sa konala v Pacific Design Center v Hollywoode.
debata

„Skončil som. Urobili sme už naozaj všetko. Ohladali sme mäso až ku kosti a poriadne to celé prežuli. Už nezostalo nič, čo by sme tam mohli urobiť,“ citoval Tatuma americký magazín People, keď hovoril o možnosti nakrúcať ešte ďalšie filmy v rámci slávnej série o skupine mužských striptérov.

Potom ešte s humorom dodal, že si predsa len dokáže predstaviť, že by sa do úlohy „zázračného Mikea“ vrátil. „Asi by som sa vrátil, keby sme točili film Ufrfľaní starí striptéri: Striptéri po sedemdesiatke,“ poznamenal 43-ročný Tatum.

Frida Aasen Čítajte viac Barbie z Nórska ozdobila v bikinách Saint Tropez. Ani nemusí chodiť domov, túto krásku už čaká... akcia roka

Diváci ho najbližšie uvidia v snímke Pussy Island, pod ktorou je ako režisérka podpísaná Zoe Kravitz – jeho životná partnerka a herecká kolegyňa. Ani mimo filmovacieho pľacu však Channing Tatum nezaháľa. Iba pred časom dokončil svoju tretiu detskú knižku The One and Only Sparkella and The Big Lie, pričom prvé dve sa stretli s obrovským úspechom a ovládli rebríčky predajnosti.

zväčšiť Herec Channing Tatum a jeho kolegyňa Salma... Foto: Continental Film
Channing Tatum a jeho kolegyňa Salma Hayek Herec Channing Tatum a jeho kolegyňa Salma Hayek v scéne z filmu Magic Mike: Posledný tanec.

Tatum pri ich písaní vraj vychádza zo svojich vlastných rodičovských skúsenosti. Je otcom dcérky Everly, ktorú mal v predchádzajúcom manželstve s herečkou a tanečnicou Jennou Dewanovou.

Pri príležitosti rozhovorov ku knihe však tiež prezradil, že jeho dcéra rastie a prehupla sa z fázy keltskej hudby k počúvaniu Taylor Swiftovej. „Momentálne sa nachádzame v hardcore vlne Taylor Swift,“ zavtipkoval si hollywoodsky tatko.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #Channing Tatum #striptér

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....