Zamilovaná Svarinská v očarujúcej róbe aj 'ľadovo' krásna Majeská po boku Koleníka! Zbohom, Dunaj

Diváci sa rozlúčili s druhou sériou seriálu Dunaj, k vašim službám.

01.06.2023 14:10
koleník ján Foto:
Ján Koleník a Jana Majeská v seriáli Dunaj, k vašim službám.
debata (10)

Posledný diel priniesol niekoľko nečakaných zvratov, ale diváka zároveň nechal v napätí, ako sa ďalej osudy seriálovej Kláry, Petra, Evy či Alenky vyvinú.

koleník koláž Čítajte viac Koleníkova krásna milenka z Dunaja na slávnostnom gala. Kučery sú preč, žiarila v cukríkovej farbe

Záverečná časť sa „točila“ najmä okolo predavačky Kláry Zacharovej, ktorú pred kamerami stvárňuje Kristína Svarinská a jej lásky – Petra Kučeru v podaní sympatického Mareka Rozkoša. Ten sa postavil pred oltár s krehkou a chorľavou Johankou (Mária Schumerová), jeho kroky z manželskej postele však viedli rovno ku Kláre. Tá ho stále miluje a odolať pokušeniu je preto nemožné.

Svarinská sa so svojou postavou z Dunaja rozlúčila aj na Instagrame, práve záberom zo seriálu. Herečka na ňom pózuje v slávnostnej modrej róbe, v ktorej sme ju videli v spomínanom seriáli. Styling, účes aj líčenie v štýle 30-tych a 40-tych rokov minulého storočia, čiže doby, v korej sa seriál odohráva, Svarinskej naozaj pristane.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JAN KOLENIK (@jan_kolenik)

Po skončení záverečnej časti 2. série sa so svojou postavou rozlúčil aj Ján Koleník, ktorý pred kamerami hrá nemeckého vojenského pridelenca, Waltera Klausa. Jeho nemeckú manželku Helgu stvárňuje Jana Majeská, mladú milenku Evu Dušekovú hrá Petra Dubayová. Koleník sa s fanúšikmi podelil o dobový záber práve so svojou seriálovou manželkou.

Jana Majeská v seriáli Dunaj, k vašim službám.
Zdena Studenková v seriáli Dunaj, k vašim...
+20Kristína Svarinská v seriáli Dunaj, k vašim...

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #Dunaj #Kristína Svarinská #Ján Koleník #k vašim službám

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...