Hodila som to za hlavu, prezradila slávna Kim Cattrall o spore s kolegyňou zo Sexu v meste

Fanúšikov slávneho seriálu herečka Kim Cattrall pred pár dňami nesmierne potešila.

05.06.2023 00:00
sex v meste, sex and the city, parker, davis,... Foto:
Obľúbená štvorica žien zo Sexu v meste.
debata

Bývalá členka hereckého osadenstva seriálu Sex v meste, herečka Kim Cattrall, ktorá stvárnila PR konzultantku a neskôr šéfku vlastnej agentúry Samanthu Jonesovú, sa síce objavila vo všetkých šiestich sériách seriálu a neskôr aj vo dvojici filmov, do seriálu And just like that… však už ísť nechcela. Ale všetko sa zmenilo.

Toto je môj foter Čítajte viac Kim Cattrall je opäť na pľaci! Čoskoro ju uvidíme po boku svetovej hviezdy na veľkom plátne

Britská herečka sa vráti v postave Samanthy práve v seriáli And just like that – konkrétne v jednej z epizód jeho druhej série. Ako tvrdí viacero amerických médií, na obrazovke sa blondínka objaví len krátko – v takzvanej cameo úlohe.

O 66-ročnej herečke je známe, že má zložitý vzťah s bývalou kolegyňou zo seriálu Sarah Jessicou Parker. Potom, čo bol jej návrat do seriálovej hereckej zostavy oficiálne oznámený, Cattrall vysvetlila, prečo si napriek napätiu s kolegyňou svoju rolu predsa len zopakuje.

Kim Cattrall Čítajte viac Aj po 20 rokoch štýl a ĺa Samantha zo Sexu v meste? Kim Cattrall má 66 a odvahu obliecť si....toto!

V rozhovore pre magazín „Sunday Times' Style povedala“: „Hodila som to za hlavu. Verím, že vždy je najlepšie konať z vlastnej sily a sebapoznania, bez ohľadu na situáciu. Takisto už v tomto bode môjho života nechcem byť na scéne nešťastná. Chcem to robiť spôsobom, ktorý ma umelecky napĺňa a robí mi radosť.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Cattrall

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...