Ako Caroline z Pobrežnej hliadky ju zbožňoval svet, randila so seriálovými krásavcami 90-tych rokov. Spoznali by ste ju dnes?

Herečka Yasmine Bleeth hrala krásnu záchranárku Caroline Holdenovú v rokoch 1993–1997.

11.06.2023 00:00
Yasmine Bleeth Foto:
Pamela Anderson (vľavo ) a Yasmine Bleeth v seriáli Pobrežná hliadka.
debata (4)

Hnedé vlasy, krásna tvár, sexi postava a prenikavé modré oči z nej koncom 90-tych rokov robili jednu z najkrajších herečiek na obrazovke.

Hoci nepatrila medzi vysoké ženy, meria len 1,65 m, v červených záchranárskych plavkách vyzerala impozantne a zaujala milióny divákov po celom svete. Aj niektorých slávnych kolegov – krásna seriálová hviezda randila s hercami ako Richard Grieco, David Charvet (v seriáli Baywatch hral rolu Matta Brodyho) či Grant Show (v seriáli Melrose Place hral rolu Jake Hansona). Padla do oka dokonca aj hviezde jedného z najslávnejších seriálov vôbec – v roku 1996 randila s Matthewom Perrym, vtipným Chandlerom Bingom z Priateľov.

zväčšiť Herec Grant Show v roku 1994, v časoch seriálu... Foto: Profimedia
Melrose Place Herec Grant Show v roku 1994, v časoch seriálu Melrose Place.

Od roku 2002 žije po boku manžela Paula Cerritona, ktorý je majiteľom striptízového klubu, pár zostal bezdetný. Hoci má na svojom hereckom konte takmer 30 filmov, najväčšiu slávu jej priniesol práve seriál Pobrežná hliadka.

Pamela Anderson Čítajte viac Ťažké spomienky Pamely Andersonovej: Ako 12-ročnú ju znásilnili, neskôr žila s partnermi-násilníkmi

Yasmine Bleethovú, ktorá o pár dní oslávi 55 rokov, zachytili paparazzi na ulici v Los Angeles počas prechádzky parkom. Niekdajšia záchranárka mala na sebe voľnočasové oblečenie, na nohách pohodlné tenisky a rukách držala batoh.

zväčšiť Yasmine Bleeth (54) na zábere z mája počas... Foto: Profimedia
Yasmine Bleeth Yasmine Bleeth (54) na zábere z mája počas prechádzky parkov v Los Angeles.

Seriálová hviezda má za sebou aj náročné životné obdobie. Roky bojovala s niekoľkými závislosťami, absolvovala aj liečenie, na ktorom sa zbavovala závislosti od kokaínu. Neskôr bola dokonca zatknutá potom, čo vbehla do strednej časti diaľnice v Michigane. Úrady v jej aute našli kokaín, v jej hotelovej izbe, ktorú následne prehľadali, objavili ešte väčšie množstvá tejto drogy.

Herečka Yasmine Bleeth v roku 1997.
Herečka Yasmine Bleeth v roku 1997.
+3Herečka Yasmine Bleeth v roku 1998.

O svojom boji s drogami v minulosti pre magazín Glamour povedala: „Snaha vyhýbať sa drogám je trvalou súčasťou môjho života a vždy bude.“

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Baywatch #Yasmine Bleeth

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...