V tretej epizóde, venovanej bezlepkovým dezertom, sa amatérski cukrári popasujú s týmito výzvami – osobná výzva bude v znamení Pavlovovej rolády, v technickej výzve upečú Parížske rožky a kreatívna výzva prinesie nápady na bezlepkové torty.
Čítajte viac Pavlovovej roláda je výnimočný dezert, ale čo hrozby pri príprave? Tou najväčšou je krém... Prečo?V kreatívnej výzve sa súťažiacim medze nekladú, čo dokážu aj pri zdobení svojich bezlepkových tort. Z toho, čo vznikne pod rukami amatérskych pekárov a pekárok, vám padne sánka. Pozrite si vo videu, aké krásne jedlé dekorácie dokážu na svoje torty vyrobiť.
Bezlepkové dezerty a torty v podaní finalistov si pozrite v nedeľu večer o 20:30 v šou Pečie celé Slovensko na Jednotke!