Ukážková dvojica zo seriálového hitu Smallville? Spoznali by ste dnes krásavca Clarka Kenta a nádhernú Lanu?

Bol to bezpochyby aj atraktívny hlavný hrdina Tom Welling, ktorý k obrazovkám roky lákal milióny televíznych fanúšičiek seriálu "Smallville".

02.01.2024 00:00
Tom Welling a  Kristin  Kreuk Foto:
Tom Welling a Kristin Kreuk v seriáli SMALLVILLE (záber z roku 2005).
debata

Pre mnohých fanúšikov Supermana je Tom Welling tým najlepším predstaviteľom Clarka Kenta vôbec. Pre tmavovlasého krásavca bola rola v slávnom seriáli „Smallville“ jeho prvou výraznou úlohou v Hollywoode. A naozaj zarezonovala, priniesla mu veľkú slávu aj niekoľko ocenení. Seriál sa udržal na obrazovke v rokoch 2001 až 2011 a získal 3 prestížne ceny Emmy. Medzi hviezdy seriálu sa zaradili aj herečky ako Allison Mack či Kristin Kreuk. Bol to bezpochyby aj atraktívny hlavný hrdina, ktorý k obrazovkám roky lákal milióny televíznych fanúšičiek. V čase štartu seriálu mal herec niečo po dvadsiatke, tento rok oslávi 47 rokov. Čo poviete, spoznali by ste v ňom slávneho hrdinu „Smallville“?

zväčšiť Tom Welling a  Kristin  Kreuk v seriáli... Foto: Profimedia
Tom Welling a Kristin Kreuk Tom Welling a Kristin Kreuk v seriáli SMALLVILLE (2001 - 2011).

Vzhľadom na to, aký úspech seriál Smallville zaznamenal, jeho fanúšikovia predpokladali, že Tom Welling bude aj po jeho skončení predurčený na hlavné úlohy. Nestalo sa tak. Po poslednej sérii si herec doprial dlhšiu pauzu od filmovania, následne sa pred kamery vrátil.

zväčšiť Tom Welling na aktuálnom zábere - z leta počas... Foto: Profimedia
Tom Welling Tom Welling na aktuálnom zábere - z leta počas podujatia vo Filadelfii.

Zahral si aj v známych snímkach ako Veľký draft (2014) či Nemocnica Parkland (2013), slávu seriálu „Smallville“ sa mu však prekonať nepodarilo. Herec bol k videniu v seriáloch ako Lovci duchov či Batwoman. V roku 2019 sa po druhý raz oženil a s manželkou Jessicou Rose Wellingovou vychovávajú dve ratolesti.

zväčšiť Kristin Kreuk na aktuálnom zábere - z leta... Foto: Profimedia
Kristin Kreuk Kristin Kreuk na aktuálnom zábere - z leta počas podujatia vo Filadelfii.

Počas leta sa spolu so svojou krásnou láskou zo seriálu, herečkou Kristin Kreukovou (41), predviedol na podujatí vo Filadelfii. Výrazná čiernovláska stvárňovala postavu očarujúcej Lany Lang.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tom Welling #SMALLVILLE

+ Mali by ste sa viac usmievať, potrebujete emocionálnu sebadôveru.
Nehovorte ľuďom okolo seba ako majú pracovať,...

+ Sny sa vám môžu splniť, len musíte tomuto stavu pomôcť aj vy sama.
Networking je dôležitý, nové kontakty otvoria...