Matásek sa rozlúčil s úlohou Poldu! Po boku krásnej Slovenky v slnečnej Barcelone, ľudia na nich kričali z okien

Kriminálna séria v štýle buddy movie si divákov získala hereckým obsadením, originálnymi zápletkami, ale v neposlednej rade aj humorom.

15.04.2024 00:00
David Matásek, bezáková Foto:
David Matásek po boku Barbory Bezákovej v Barcelone.
debata

Počas týždňa sa diváci na Prima Plus rozlúčili so 6. sériou. Polda Michal (David Matásek) totiž k sebe dostal mladých a svojim spôsobom nemenej svojráznych parťákov Andreja (Igor Orozovič) a neskôr aj „Juniora“ (Vladimír Polívka). Nezostalo však len pri práci a osudovými sa Michalovi stali aj jeho policajné kolegyne. Neprekvapivo, obe v podaní slovenských herečiek.

zväčšiť David Matásek po boku Barbory Bezákovej v... Foto: Prima
bezáková David Matásek po boku Barbory Bezákovej v Barcelone.

A zatiaľ čo s Janou Kolesárovou, ktorá stvárňovala policajnú psychologičku a neskôr dokonca dočasnú šéfku oddelenia, to nevyšlo, v poslednej sérii prišiel zásadný obrat. Do policajného laboratória nastúpila ako mladá docentka Tereza Slámová v podaní Barbory Bezákovej. A Michal dostal dôvod pouvažovať o svojom živote.

zväčšiť David Matásek po boku Barbory Bezákovej v... Foto: Prima
bezáková David Matásek po boku Barbory Bezákovej v Barcelone.

Posledný diel seriálu Polda zaviedol hlavných hrdinov do Barcelony a Davida Matáska a Barboru Bezákovú čakalo dobrodružné natáčanie. "Ani v najnádhernejšom sne som nečakala, že toto natáčanie Poldu ukončíme v Barcelone. V produkcii ma strašili s tým, že majú menší problém s natáčaním a že budeme musieť odísť,“ spomína si Barbora Bezáková. „Povedala som, že do toho pôjdem, aj keď sa to malo pôvodne natáčať v Prahe. Mala som už inú prácu v divadle, takže bolo veľmi náročné pre nás s Davidom všetko skĺbiť a nájsť spoločný termín,“ opisuje zložitosti nakrúcania v zahraničí herečka. Nakoniec sa všetko podarilo a seriálová dvojka odletela.

"Bolo to náročné v tom, že sme často technicky čakali na západy a východy slnka. Je to naozaj len krátky časový úsek, museli sme vstávať skoro, ale čo sa týka atmosféry, párty… Bolo to skvelé. Jazdili sme autom, natáčali a videli celú Barcelonu. Jazdili sme po uliciach a to bolo krásne! Dokonca sme sa snažili nakrútiť barovú scénu Terezy a Michala, lenže na ulici ľuďom vadilo, že tam točíme a trochu hučíme. Pritom sme nič reálne nerobili, ale ľudia na nás z okna kričali,“ spomína Barbora s úsmevom a dušuje sa, že žiadna párty určite neprebiehala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #David Matásek #seriál Polda

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Navštívite maséra, ktorý vám pomôže upokojiť bolesti celého tela.
V práci nájdete kolegov, ktorí sú...