Semifinálová Dlouhá noc na parkete pod taktovkou Vondráčkovej! Navyše... Markíza ohlasuje obrovské jesenné prekvapenie pre fanúšikov Let's Dance

Juraj Loj, Anna Jakab Rakovská, Jakub Jablonský či Petra Dubayová? Koho diváci do finále Let's Dance nepošlú? Hlasujte!

26.04.2024 07:46
vondráčková Pasienky Foto: ,
Helena Vondráčková mieri ako porotkyňa do Let's Dance.
debata

V nedeľu sa na parkete tanečnej šou rozhodne, koho diváci uvidia vo finále. O vstupenku do posledného kola zabojujú Juraj Loj a Natália Horváthová, Anna Jakab Rakovská a Jaroslav Ihring, Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová a Petra Dubayová s Matyášom Adamcom.

Let´s Dance? Čítajte viac Nevídané! Ďurovčík rozdával 10-ky, pri jednom páre chcel ísť ešte vyššie! Boj o miesto v semifinále Let's Dance neustáli...

Tvrdý tanečný boj však bude o čosi sladší vďaka hosťujúcej porotkyni. Tá bude nielen hodnotiť výkony semifinalistov, ale účinkujúcim aj publiku zaspieva. Ak poznáte hity ako Sladké mámení či Dlouhá noc, tak meno hosťujúcej porotkyne už máte na jazyku. Áno, je to Helena Vondráčková.

Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová v 8. kole...
Petra Dubayová a Matyáš Adamec  v 7. kole Let's...
+9Juraj Loj a Natália Horváthová  v muzikálovom...

Skalní fanúšikovia šou si určite spomínajú, že česká hviezda sa v slovenskej šou aj zvŕtala na parkete. Bolo to v roku 2006 a jej vtedajším tanečným partnerom bol Milan Plačko. Dvojica vtedy skončila v 6. kole šou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Let's Dance (@letsdance.markiza)

„Pred niekoľkými rokmi som sa s mojím skvelým slovenským partnerom Milanom Plačkom, tejto tanečnej šou zúčastnila a mám na ňu krásne spomienky. Veľmi ma potešilo, že sa v nej opäť objavím, tentokrát ako členka poroty a že si zaspievam,“ znie v jej vyhlásení na Instagrame.

Semifinálový boj sľubuje poriadne napätie, keďže výkony známych tvárí sú naozaj vyrovnané. Kto zo štvorice zostane tesne pred bránami finále? Hlasujte v našej ankete (nižšie)!

zväčšiť Porota prvého kola - zľava: Facundo Arana,... Foto: TV Markíza
Facundo Arana, Adela Vinczeová, Tatiana Drexler a Ján Ďurovčík. Porota prvého kola - zľava: Facundo Arana, Adela Vinczeová, Tatiana Drexler a Ján Ďurovčík.

Tanečná horúčka na Slovensku nepoľaví ani po skončení aktuálnej 9. série šou Let's Dance. Televízia Markíza sa rozhodla potešiť všetkých jej fanúšikov a na jeseň 2024 vyraziť s týmto formátom na veľkolepé turné po celom Slovensku.

"Let's Dance patrí už od roku 2006 medzi najväčšie divácke hity TV Markíza a zakaždým ide o spoločenskú udalosť sezóny. Nie je tomu inak ani tento rok. Vypočuli sme preto priania naozaj obrovského množstva divákov, ktorí by si šou chceli vychutnať naživo a už túto jeseň Let's Dance príde prostredníctvom televízie Markíza priamo do ich regiónu a postará sa im o nezabudnuteľný zážitok. Skutočne je sa na čo tešiť,“ prezradil Michal Borec, riaditeľ Centra marketingu skupiny Markíza.

Porotkyňa Tatiana Drexler.
Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová v...
+21Herec a model Adam Bárdy bol členom poroty.

Let's Dance ponúkne na turné všetko to, čo diváci na tejto šou tak milujú – skvelé výkony celebritných aj profesionálnych tanečníkov, nezabudnuteľné vtipné hlášky porotcov a sprievodné slovo obľúbených moderátorov TV Markíza. Toto a ešte omnoho viac si budú môcť fanúšikovia Let's Dance užiť už túto jeseň naživo v mestách po celom Slovensku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Helena Vondráčková #Let's Dance

+ Sami ste si strojcom svojho šťastia, popremýšľajte nad tým.
Finančná nezávislosť vyžaduje disciplínu a...

+ Dopĺňajte svojmu telu neustále vitamíny, prospeje vám to,
Kreativita v práci vám otvorí nové príležitosti,...