Príprava domácej tatárskej omáčky sa dostala do sladkej šou! Ale takto sa predsa nerobí

Štvrtá epizóda šou Pečie celé Slovensko prinesie tri výzvy, ktoré sa ponesú v duchu tradičných jarmočných dobrôt.

22.10.2023 00:00
Pečie celé Slovensko Foto:
Príprava domácej tatárskej omáčky v šou Pečie celé Slovensko.
debata

V osobnej výzve sa zostávajúcich desať finalistov popasuje s bublaninou. Zadanie technickej výzvy znie: Langoše s domácou tatárskou omáčkou. V kreatívnej výzve budú musieť cukrári pripraviť tradičný „frgál“. V minulotýždňovom kole vypadla súťažiaca Veronika, ktorej sa nepodaril experiment s tofu tortou.

Patrik Kolár (30 rokov)
 Vždy veselý Patrik,...
Tomáš Kompaník (35 rokov)
Talentovaný grafický...
+7Adam Baláž (17 rokov)
 Adam pochádza z Ľubice...

Ako sa súťažiaci popasujú s prípravou domácej tatárskej omáčky? Potrápi ich, keďže väčšina z nich ju bude pripravovať prvýkrát v živote. Dôležité pri jej výrobe je dodržiavať presný postup, aby sa majonéza nezrazila. Nie všetkým sa však postup podarí dodržať – pozrite sa vo videu. Takto to rozhodne nepôjde!

Video
Zdroj: RTVS

Premiérovú epizódu šou Pečie celé Slovensko si pozrite v nedeľu o 20:30 na Jednotke!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šou Pečie celé Slovensko

+ Pomôže vám ak budete pozitívne myslieť, pozrite si veselý film.
Nezaťažujte sa rečami čo o vás ľudia vravia,...

+ Pravidelné stravovacie návyky podporujú zdravie a duševnú pohodu.
Nemíňajte peniaze na zbytočnosti, ohrozujete...