Dominika Rošková chváli Slovákov: V tanci máme väčší drajv. A Česi? Tí sú jedineční zase v tomto...

Už niekoľko týždňov pravidelne jazdí na trase Bratislava - Praha. Pôvabnú slovenskú tanečnicu Dominiku Roškovú k českým susedom pritiahla práca.

13.09.2023 00:00
debata (1)
Tanečnica Rošková spieva chvály na Richarda Krajča: Ak niečo nezvládne, je to o mne
Video
Zdroj: PRAVDA

Diváci ju dobre poznajú zo šou Let's Dance, kde bola tanečnou partnerkou Richarda Autnera či Adama Bárdyho. Teraz spoznajú profesionálnu tanečnicu aj diváci Českej televízie. V polovici októbra sa totiž predstaví v už 12. sérii šou Stardance. Po boku Richarda Krajča.

Richard Krajčo a Dominika Rošková Čítajte viac Ale sa mu trénuje, keď má po boku krásnu Roškovú z Let's Dance! Česká hviezda si už trúfa aj na...

„Je to pre mňa jeden veľký dar a zážitok. Myslím si, že z toho budem čerpať ešte veľmi dlho,“ uviedla na margo svojho partnera, speváka a herca, ktorý je v susednom Česku dobre známy.

zväčšiť Tanečnica Dominika Rošková si odskočila na... Foto: TV Markíza
Dominika Rošková Tanečnica Dominika Rošková si odskočila na párty z tréningov v Česku.

S Krajčom už trénuje viac ako mesiac a ďalšie týždne ich ešte čakajú. V tom vníma aj najväčší rozdiel medzi slovenskou a českou verziou tanečného programu. „Kým na Slovensku je príprava kratšia, v Stardance máme niekoľko mesiacov a dopredu vieme aj skladby, na ktoré budeme tancovať. Zároveň som viac zakomponovaná v kreatívnom procese, pretože skladby si vyberám sama,“ vysvetlila pre TV Pravda Dominika Rošková.

Tanečnica Dominika Rošková si odskočila na...
Herečka Jana Kovalčiková na párty televízie...
+63Herečka Petra Dubayová zo seriálu Dunaj, k...

Očarujúca tanečnica prezradila tiež, aký tanečník je Richard Krajčo a ako hodnotí tanečné vlohy Slovákov a Čechov. Pre TV Pravda tiež poodhalila svoje životné plány. Viac už v našom rozhovore, ktorý si môžete pozrieť vyššie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #slováci #tanec #StarDance #Richard Krajčo #Dominika Rošková

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...