Ak ste sledovali seriál Vyprávěj, túto krásnu herečku si určite pamätáte! Z brunetky Ivety je blondínka, žiarila na premiére

Ako pôvabná hnedovláska Iveta sa herečka Jana Bernášková roky objavovala na obrazovke seriálového hitu Českej televízie Vyprávěj.

26.07.2023 11:00
debata

Na pražskej premiére filmovej novinky slovenského režiséra Braňa Mišíka s názvom Nikdy nehovor nikdy sa objavili nielen hrdinovia z filmu, ale aj pozvaní hostia. Medzi českými hviezdami nechýbala ani sympatická herečka Jana Bernášková.

zväčšiť Herečka Jana Bernášková po boku  manžela,... Foto: Profimedia
bernášková jana Herečka Jana Bernášková po boku manžela, režiséra a scenáristu Rudolfa Merknera.

Ako krásna hnedovláska Iveta sa roky objavovala na obrazovke seriálového hitu Českej televízie Vyprávěj, ktorý sa vysielal v rokoch 2009 – 2013. Pred kamerami hitu sa vystriedalo množstvo známych českých, ale aj slovenkých hercov – Roman Vojtek, Andrea Kerestešová, Svatopluk Skopal, Veronika Freimanová, Marta Sládečková, Ján Jackuliak, Alžbeta Stanková a mnoho ďalších.

Tereza Kostková, Tomáš Maštalír a Lenka...
Jana Bernášková na pražskej premiére filmu...
+6Štěpánka Duchková na pražskej premiére filmu...

42-ročná Jana Bernášková stvárňovala v seriáli krásnu hnedovlásku Ivetu a ako v minulosti priznala, seriál sa stal jej osudovým. Dôvod? Počas nakrúcania seriálu spoznala svojho terajšieho manžela, režiséra a scenáristu Rudolfa Merknera, za ktorého sa v roku 2012 vydala.

Manželia sa spoločne ukázali aj na červenom koberci novinky Nikdy nehovor nikdy, Bernášková sa však už nepýši krásnou hnedou hrivou, ale už nejaký čas je z nej blondínka. Na slávnostný večer zvolila výrazné líčenie a špičkovú postavičku predviedla v zlato-čiernej kombinácii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nikdy nehovor nikdy #Jana Bernášková

+ Čím viac alkoholu vypijete, tým horšie sa budete cítiť, načo to robíte?
Máte veľa nepopulárnych názorov, avšak...

+ Nedržte striktne diétu, vaše telo by s tým momentálne nebolo spokojné.
Znižovaním biologického odpadu prispejete...