Schwarzenegger po zavedení kardiostimulátora vyzýva k jednoduchej a zdravej aktivite. S telom robí zázraky, zvládnete ju v každom veku

Herec a bývalý guvernér Arnold Schwarzenegger sa vo skvelej kondícii udržiava roky a nepoľavuje ani ako 76-ročný.

11.04.2024 00:00
Arnold Schwarzenegger Foto: ,
Arnold Schwarzenegger na zábere z októbra.
debata (1)

Dokonca sa snaží motivovovať fanúšikov, ktorých má na sociálnej sieti 26 miliónov, aby postupnými krokmi zvyšovali svoju dennú dávku pohybu. Teraz ich slávny filmový Terminátor vyzýva, aby zvýšili svoj denný pohyb o 1000 krokov.

Hoci len nedávno absolvoval dôležitý operačný zákrok, zaviedli mu kardiostimulátor, na pohovke ležať nezostal. Stále je verný svojej rannej rutine, prechádzke po svojom pozemku. Krokov robí stále viac a viac.

Arnold Schwarzenegger Čítajte viac Som zase o kúsok viac Terminátor, vtipkuje Arnold Schwarzenegger. S jeho zdravím to však sranda nebola, do tela mu vložili...

Vo videu zdieľanom na Instagram je zachytený, ako kráča po pozemku, pričom ho sprevádza jeho domáci miláčik, prasiatko menom Schnelly. Video nezvyčajného dua je nielen roztomilé, ale Schwarzenegger zdôrazňuje dôležitosť fyzickej aktivity pre zdravie. Hýbať sa treba v každom veku, chôdzou rozhodne nič nepokazíte.

Arnold Schwarzenegger 75

Pozrite si fotky známeho akčného hrdinu zo súkromia aj z filmu a politiky.

Fotogaléria
Záber z 20. mája 1977: Herec a kulturista...
Na archívnej snímke z 25. apríla 1986...
+20Arnold Schwarzenegger v životnej úlohe...

Schwarzenegger zároveň vyzýva svojich fanúšikov, aby sa pridali k jeho fitness výzve zvyšovať svoj denný počet krokov o 1 000, čo je metóda podpory zdravého životného štýlu, ktorú propaguje aj napriek svojmu nedávnemu zdravotnému zákroku.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #aktivita #Arnold Schwarzenegger

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...