Aj takýto bol Dano Heriban. Krásne gesto pre Polnišovú, smiala sa aj plakala zároveň, pozrite sa

V stredu večer televízia Markíza odvysielala reprízu zábavnej šou 2 na 1, ktorú majú pod palcom Dano Dangl a Adela Vinczeová.

15.06.2023 13:24
horná dolná, Foto:
Dano Heriban a Petra Polnišová v seriáli Horná Dolná.
debata (1)

Diváci tak mohli vidieť aj jeden zo starších dielov s Petrou Polnišovou, v ktorom sa pred kamerami predviedol aj nedávno zosnulý herec a spevák Dano Heriban. Pre svoju kolegyňu a dobrú kamarátku, s ktorou si zahral napríklad v seriáli Horná Dolná, naspieval s Danglom duet, pri ktorom sa sympatická tmavovláska usmievala, ale v istých okamžikoch neskryla ani dojatie. Pozrite si video, v ktorom sa okrem dvojice Heriban-Dangl vystriedajú aj ďalší známi muži ako Jozef Vajda, František Kovár či Ján Koleník…

Herec a hudobník Daniel Heriban zomrel vo veku 43 rokov 24. mája vo svojom dome vo Svätom Juri – viac čítajte tu. Účinkoval v mnohých seriáloch ako Horná Dolná, Pumpa, Druhá šanca aj v úspešných filmoch Únos a Sviňa. Od roku 2014 bol členom Činohry Slovenského národného divadla. Spolupracoval tiež s divadlami Aréna, Radošinským naivným divadlom, Divadlom GUnaGu, Divadlom a.ha., s Novou scénou, Mestským divadlom Žilina, Divadlom Ticho a spol. a BDNR Banská Bystrica.

Dano Heriban v seriáli Druhá šanca.
Dano Heriban v seriáli Červené pásky.
+6Dano Heriban v seriáli Horná Dolná.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Dano Dangl #Petra Polnišová #Daniel Heriban

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...