Nemala vyhrať, zúri internet. Víťazstvo plus size modelky v šou Heidi Klumovej spustilo obrovskú vlnu nevôle

Nemecko má za sebou finále sledovanej šou pod taktovkou slávnej Heidi Klumovej "Germany's Next Topmodel", v ktorom slávna blondínka hľadá svoje nasledovníčky pre modeling.

21.06.2023 00:00
Vivien Blotzki Foto:
Vivien Blotzki - víťazka modelingovej šou "Germany's Next Topmodel".
debata

Fanúšikovia šou mali počas súťaže jasnú favoritku a bola ňou 19-ročná influencerka Selma, ktorá mala aj na sociálnych sieťach obrovskú podporu.

Heidi Klum Čítajte viac Tu je víťazka šou Germany's Next Topmodel! Heidi Klumovú v ničom nepripomína: Módny priemysel sa mení, tvrdí

O titul víťazky sa usilovalo počas finálového večera 5 dievčat, napokon zvíťazila Vivien z Münstermaifeldu – ako prvá „plus size“ modelka vôbec. Favoritka Selma skončila „až“ na štvrtej priečke, čo spočiatku nepríjemne zaskočilo aj ju. Čo sa však po finále začalo diať na internete nenechala bez komentára.

Proti 23-ročnej Vivien Blotzki, Nemke s brazílskymi koreňmi, sa spustila obrovská vlna odporu na sociálnych sieťach. Víťazstvo tejto modelky fanúšikom šou „Germany's Next Topmodel“ nesedelo. Ale množstvo nenávistných komentárov, ktoré boli nasmerované na Vivian, nenechalo chladnou ani jej konkurentku Selmu.

„Musím povedať, že som šokovaná, keď vidím vplyv toho, ako som skončila v ‚GNTM‘ v súvislosti s nenávisťou voči Vivi, najmä to, ako hnev eskaluje na internete. Čítala som toľko nenávistných komentárov o Vivi, väčšina príspevkov bola o tom, že Vivien si nezaslúžila vyhrať. Samozrejme, že ma teší, že ma tak veľa ľudí videlo ako víťazku šou, som za to super vďačná. Teší ma všetka podpora, ale naozaj ma hnevá, keď vidím, s akými komentármi Vivi práve teraz musí žiť.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa selma may (@selmamayy)

Selma sa na Instagrame snažila vysvetliť aj situáciu, v akej sa ocitla víťazka šou. „Vivi sa práve splnil taký úžasný sen. Žije sen, ktorý sme všetky mali, ale možno si ho práve teraz neužije, pretože toľko ľudí hovorí, že je to nezaslúžené. Nechápem, prečo to niektorých ľudí tak hnevá. Heidi sa tak rozhodla a nikto iný o tom rozhodnúť nemôže,“ napísala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum #Germany's Next Topmodel

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...