Našlo Slovensko nový mužský idol vo vianočnej rozprávke? Hrdina Troch zlatých dukátov hrával futbal, na obrazovke neohúril len svalmi

Aj tento rok prišla na obrazovky verejnoprávnej televízie nová vianočná rozprávka. Tri zlaté dukáty v réžii Mariany Čengel Solčanskej sľubovali trochu atypický rozprávkový dej. Ale prekvapili aj niečím iným.

25.12.2023 12:00
Ladislav Bédi Foto:
Herec Ladislav Bédi v novej vianočnej rozprávke Tri zlaté dukáty režisérky Mariany Čengel Solčanskej.
debata (15)

Na obrazovke sa na Štedrý večer popri ostrieľaných hereckých menách objavilo aj niekoľko neopozeraných tvárí. Jednou z nich bol nepochybne aj predstaviteľ pastiera Juraja – herec Ladislav Bédi.

bedi3 Čítajte viac Aká bola najnovšia vianočná rozprávka Tri zlaté dukáty? Aké to je, keď na Párnického nadviaže Čengel Solčanská

Tmavovlasý urastený fešák, ktorý ako jediný dokáže premôcť kliatbu panny Júlie, ktorá sa každých sto rokov vracia naspäť na zem a snaží sa nájsť človeka, ktorý od nej odmietne zlatý dukát, je určite veľkým prekvapením. Svojím herectvom, ale aj zjavom. Azda ešte viac preto, že kedysi profesionálne hrával futbal.

Katarína Krajčovičová a Ladislav Bédi ako Júlia...
Rozprávke tri zlaté dukáty podľa režisérky...
+4Nová vianočná rozprávka Tri zlaté dukáty...

Rodák z Nitry je absolventom športového gymnázia a do 16 rokov hrával futbal za klub FC Nitra. Hoci pôsobil vo viacerých kluboch, skoro si uvedomil, že veľká kariéra ho vo futbale nečaká. Prekvapením bolo, keď sa následne prihlásil na VŠMU, kde okamžite odhalili jeho prirodzený herecký talent.

zväčšiť Katarína Krajčovičová a Ladislav Bédi ako Júlia... Foto: Mayo Hirc
tri hlate dukaty hlavna ZUBEREC Katarína Krajčovičová a Ladislav Bédi ako Júlia a Juraj v rozprávke Tri zlaté dukáty.
bedi3 Čítajte viac Aká bola najnovšia vianočná rozprávka Tri zlaté dukáty? Aké to je, keď na Párnického nadviaže Čengel Solčanská

Bédi sa doteraz objavil ako hosťujúci herec v predstaveniach Vojna a mier či Salemské bosorky na doskách SND, ale tiež napríklad v predstavení Pressburger Fight Club na scéne DPOH. Tam tiež zužitkoval svoju fyzickú formu a športovú prípravu (ktorú konieckoncov v niekoľkých scénach mohli vidieť aj diváci vo vianočnej rozprávke).

Katarína Morháčová Čítajte viac Herečkou v Amerike? Katarína Morháčová uspela. Začala v bare a popri hraní mala dve brigády, dnes sa už o zajtrajšok nebojí

Tri zlaté dukáty sú Bédiho veľkým televíznym debutom a pravdepodobne nie posledným. Charizma, príťažlivý zjav, ale aj herecká prirodzenosť sa určite postarajú o to, aby sa Ladislav Bédi objavoval pred kamerou častejšie. Nuž, páni ako Deák, Fašiang, Koleník či Maštalír… zdá sa, že vám vyrástla poriadna konkurencia.

Pripomína Snehulienku, ale... Toto je princezná z novej vianočnej rozprávky
Video
Zdroj: TV Pravda
15 debata chyba
Viac na túto tému: #herec #futbal #RTVS #Tri zlaté dukáty #Ladislav Bédi

+ Nemeňte svoju rutinu, nie je pre vás vhodný čas na zmenu.
Rozvoj osobných zručností otvorí dvere k prosperite....

+ Dostatok spánku je kľúčom k dobrému zdraviu a pohode.
Nemusíte spraviť všetko dokonalo, všetko sa časom...