Všetci chcú vidieť, ako to vyzerá, keď si bohaté paničky vyrazia na dovolenku. Na premiére ukázali nacvičené úsmevy a jedna aj...

Televízny projekt Real housewives je dnes už kultom. Dočkal sa rozličných lokálnych verzií a pred kamerami sledoval životy bohatých manželiek, často aj celebrít, ktoré riešia svoje "problémy" a konflikty pred kamerami, pričom si užívajú život horných desaťtisíc.

27.12.2023 12:16
The Real Housewives Ultimate Girls Trip Foto: ,
Zľava: Kristen Taekman, Sonja Morgan, Ramona Singer, Kelly Killoren Bensimon, Luann de Lesseps a Dorinda Medley na premiére štvrtej série reality-šou The Real Housewives Ultimate Girls Trip, ktorá sa konala 12. 12. 2023.
debata

Aj slovenskí diváci mali možnosť vidieť niektoré z verzií programu, ktorý sa u nás preslávil pod názvom „Skutočné paničky…“, v Amerike sa už niekoľko sezón teší aktuálne najväčšej popularite jeho voľné pokračovanie pod názvom The Real Housewives Ultimate Girls Trip.

Nicole Kidman Čítajte viac Ako bohyňa v ilúzii nahých šiat: Nicole Kidman to s módou vždy vedela, ale toto je jedna z jej najzvodnejších podôb

Novú, v poradí už štvrtú sériu uviedli hlavné hrdinky pred pár týždňami na veľkolepej premiére. Dámy ako Luann de Lesseps, Kelly Bensimon či Sonja Morgan sa postavili pred objektívy a ponúkli im presne to, čo od nich očakávajú aj ich fanúšikovia a diváci. Nacvičené úsmevy, dostatok botoxu na upravených tvárach a tiež sexi a vyzývavé outfity s množstvom lesku a flitrov, ktoré k ich životnému štýlu akosi patria.

Sonja Morgan na premiére štvrtej série...
Kelly Killoren Bensimon na premiére štvrtej...
+3Luann de Lesseps na premiére štvrtej série...

Azda najväčšiu pozornosť na seba strhla Kristen Taekman, kedysi hrdinka reality-šou Skutočné paničky z New Yorku. Štyridsaťšesťročná blondínka si obliekla trblietavé minišaty s polopriehľadným dezénom. Bývalá modelka predviedla príťažlivú figúru aj spodnú bielizeň.

zväčšiť Kristen Taekman na premiére štvrtej série... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Kristen Taekman Kristen Taekman na premiére štvrtej série reality-šou The Real Housewives Ultimate Girls Trip, ktorá sa konala 12. 12. 2023.

Šestica dám, ktoré „pozbierali“ tvorcovia z rozličných miest, sa aj v tejto sérii vydáva na spoločnú dovolenku. To je, konieckoncov, aj premisa celej reality-šou, ktorá mala premiéru 18. novembra 2021 na streamovacej platforme Peacock.

Heidi Klum, Tom Kaulitz Čítajte viac Tento rok oslávila 50, na pláži v bikinách vyzerá viac ako študentka. A poriadne rozbláznená... láska s mladým manželom robí divy

Cieľom šou je ukázať interakcie a dynamiku medzi týmito „housewives“ (domácimi paničkami), keď sa vydávajú na luxusnú dovolenku. Diváci sú svedkami ich rozhovorov, konfliktov a okamihov spolunažívania, keď spolu objavujú dovolenkovú destináciu a zúčastňujú sa na rôznych aktivitách. Od premiéry v polovici decembra sa už na obrazovky dostali takmer všetky nové epizódy a diváci sa opäť rozdelili do fanúšikovských táborov.

zväčšiť Televízna celebrita Lisa Rinna na prehliadke... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Lisa Rinna Televízna celebrita Lisa Rinna na prehliadke Michael Kors Jar/Leto 2024 v New Yorku. V minulosti bola jednou z hviezd reality-šou Skutočné paničky z Beverly Hills.

Hlavným protagonistkám však okrem popularity a medializácie, ktorú si všetky naplno užívajú, prináša účinkovanie v šou aj tučné honoráre. Medzi najznámejšie hrdinky americkej reality-šou v minulosti patrila tiež herečka Lisa Rinna či napríklad Kathy Hilton, mama Paris a Nicky Hiltonových.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #reality-šou #boháčka

+ Nezabúdajte na vitamíny, vaše telo ich momentálne potrebuje najviac.
Máte pred sebou ťažký pracovný deň, všetko...

+ Nemyslite negatívne, vaše myšlienky majú veľkú silu.
Pomáhajte riešiť všetky situácie, nenechávajte to len na...