Po Svarinskej sa do bieleho obliekla Marcinková, ale ona je nevesta z celkom iného súdka! Čo poviete, ktorej to pristane viac?

Jedna svadba za druhou. V seriálových hitoch televízie Markíza sa do bieleho obliekli najkrajšie slovenské herečky.

27.11.2023 18:00
svarinská koláž Foto:
K. Svarinská ako nevesta v Dunaji a G. Marcinková ako Klaudia v Pánovi profesorovi.
debata (6)

Pred časom to bola Kristína Svarinská, ktorá sa pred oltár postavila v seriáli Dunaj, k vašim službám. Jej manželom sa mal stať Kamil (herec Tomáš Pokorný). Svarinská čoby Klára Zacharová však spred oltára ušla, aj v svadobných šatách. Láska ju totiž ťahala k inému mužovi, nie ku Kamilovi. Ako nevestu si ju teda diváci obzreli, jej seriálová svadba však šťastný koniec nemala.

zväčšiť Finálová epizóda Pána profesora bola  svadobná... Foto: Markíza
marcinková Finálová epizóda Pána profesora bola svadobná - pred oltár sa postavili Samo (Tomáš Maštalír) a Klaudia (Gabriela Marcinková).

Aktuálne sa do bieleho obliekla iná vychytená herečka, takisto v seriáli Markízy. Finálová epizóda Pána profesora bola totiž svadobná. Vzťah medzi kolegami, Samom (Tomáš Maštalír) a Klaudiou (Gabriela Marcinková) sa po niekoľkých vzostupoch a pádoch konečne dostal tam, kde ho chceli vidieť diváci – dvojica sa rozhodla spečatiť svoju lásku svadbou.

zväčšiť Finálová epizóda Pána profesora bola  svadobná... Foto: Markíza
marcinková Finálová epizóda Pána profesora bola svadobná - pred oltár sa postavili Samo (Tomáš Maštalír) a Klaudia (Gabriela Marcinková).

V bielych šatách sa tak pred kamerami objavila jedna z najobsadzova­nejších slovenských herečiek. Na vytúžené „áno“ seriálových zaľúbencov so zatajeným dychom čakali všetci skalní diváci, ale… Čo bude s ich príbehom ďalej? – viac tu. Marcinkovej šaty boli, prirodzene, z celkom iného súdka ako šaty Svarinskej, keďže príbehy oboch neviest sa odohrávajú v celkom iných obdobiach. Hladký satén zdobil hlboký výstrih, neveste nechýbal ani ľahučký závoj.

K. Svarinská  ako nevesta v Dunaji a G....
 G. Marcinková  ako Klaudia v Pánovi profesorovi.
+4Kristína Svarinská ako Klára a Tomáš Pokorný...

Porovnajte tak dve nevesty – jednu z čias minulých a druhú zo súčasného obdobia. Hlasujte za tú, ktorá sa vám ako nevesta páčila viac.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Gabriela Marcinková #seriál Dunaj #k vašim službám

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....