Z ich skutkov dodnes mrazí. Na obrazovky prichádza dokumentárna séria 'Bez lítosti' o doživotne odsúdených vrahoch

V nápravných zariadeniach v Česku je zadržiavaných viac ako 22-tisíc ľudí, 49 z nich si odpykáva doživotný trest za obzvlášť závažné zločiny.

23.10.2023 00:00
Bez lítosti Foto:
Záber zo série Bez lítosti.
debata

Projekt Bez lítosti predstaví osem takých jedincov, ktorých činy sa dostali do popredia záujmu médií.

V osemdielnej dokumentárnej sérii diváci uvidia napríklad prípad Michelle Sudků – vrahyne zo Smíchova, Juraja Kučeráka – vraha so sekerovým syndrómom či Miloslava Širůčka – vraha svojej vlastní rodiny. Ďalšia z epizód potom monitoruje Jaroslava Stodolu, ktorý pochádza z chudobnej, problémovej rodiny. Jeho otec bol alkoholik. Stodola, ako hovorí, nie je veľmi šikovný. Vyučil sa obuvníkom, ale už od mladosti mal problémy s alkoholom a so zákonom. Je veľkým milovníkom žien. Niekoľkokrát sedel za krádeže a výtržnosti. Potom stretol svoju bývalú susedku, Danu, a zamiloval sa. Vzali sa. Dane sa ale nechcelo pracovať, a tak manželia Stodolovci začali prepadať a neskôr aj vraždiť starých ľudí v okolí svojho bydliska, o ktorých vedeli, že majú peniaze. Zabili sedem ľudí.

"Diváci budú mať možnosť nahliadnuť do miest, kam sa rozhodne nikto z nás dostať nechce. Verím, že dokumentárna miniséria Bez lítosti ich doslova pohltí,“ hovorí výrobná riaditeľka skupiny Prima Lucia Kršáková.

Dokumentárna miniséria Bez lítosti divákom prinesie výpovede vrahov, kriminalistov, ale ukáže aj policajné zábery z miesta činu a fotografie, z ktorých naozaj mrazí.

Premiérové epizódy dokumentárnej série Bez lítosti štartujú na kanáli Prima PLUS na Slovensku 23. októbra o 21:20.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dokument Bez lítosti

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...