Zdeněk Pohlreich: Kam sa hrabe biely nosorožec! Podľa neho je ohrozeným druhom skôr...

Do Show Jana Krause prijal tentoraz pozvanie šéfkuchár a majiteľ troch reštaurácií, Zdeněk Pohlreich.

25.10.2023 00:00
Zdeněk Pohlreich Foto:
Zdeněk Pohlreich.
debata

Pohlreich nijako neoponuje, keď moderátor poznamená, že útrata za jedlo v reštauráciách všeobecne dosť zdražela. „Zaplaťpánboh!“, pritakáva Pohlreich s tým, že došlo k zdraženiu o tridsať aj viac percent.

zväčšiť Zdeněk Pohlreich ako hosť v Show Jana Krause. Foto: Prima
Zdeněk Pohlreich Zdeněk Pohlreich ako hosť v Show Jana Krause.

„Kuchári, to bol vždy problém, ale dnes už je to ohrozený druh. Kam sa hrabe biely nosorožec,“ poznamenáva na margo prevádzkovania reštaurácie a Janovi Krausovi, ktorý prejaví určitý záujem o prácu v jeho reštaurácii bez toho, aby mal potrebnú kvalifikáciu, dodáva odvahu.

Šéfkuchár Novák: Gastronómia nebeží, ona šprintuje, ale na Slovensku...
Video
So šéfkuchárom Martinom Novákom zo šou Na nože o slovenskej gastrónomii, jej problémoch, o tom z čoho slovenská kuchyňa vychádza, na čom by mala stavať. Ako varí on sám, ako servíruje jedlo politikom a či si necháva kuchynské zážitky aj tetovať. / Zdroj: TV Pravda

„U nás máme ľudí, ktorí začínali pri riade, pri upratovaní, a dnes behajú po pľaci a fungujú úplne stopercentne. K ešte vyššej pozícii by ste sa museli časom prebehať. To by trvalo povedzme päť rokov. Ľudia na týchto pozíciách sa totiž tak často nemenia, takže by ste si musel počkať, kým bude voľná,“ povedal pred kamerami.

Oveľa viac aj o začiatkoch Zdeňka Pohlreicha sa dozviete v premiérovej Show Jana Krause v stredu, 25. októbra o 20:15 na Prima PLUS. Okrem neho sa v relácii objaví aj slovenská kapela Tublatanka a zakladateľka obľúbenej zážitkovej farmy Maria Žižlavská.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Zdeněk Pohlreich #Show Jana Krause

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....