Zvŕta sa v StarDance, ale už čochvíľa sa predvedie ako Zubatá v novej Perinbabe! Jej poznávacím znamením sú bujné kučery, pozrite na tú premenu

V snímke Perinbaba a dva svety sa v úlohe Zubatej predvedie 21-ročná Darija Pavlovičová. Česká herečka je aktuálne jednou z hviezd tanečného StarDance.

28.10.2023 00:00
Darija Pavlovičová Foto:
Darija Pavlovičová po boku Dominika Vodičku v StarDance.
debata

Po viac ako 38 rokoch sa zázraky a kúzla vracajú do životov malých a veľkých v podobe záverečného filmového veľdiela legendárneho slovenského režiséra a scenáristu Juraja Jakubiska. Rodený východniar sa so svojimi fanúšikmi rozlúči tak, ako mu to bolo blízke. "Filmová rozprávka Perinbaba a dva svety je Jurajkova zhmotnená bohatá fantázia. Veril, že si diváci v kinách pri jej pozeraní oddýchnu, vrátia sa do detstva a opäť uveria v zázraky, lásku a dobro. Popravde, všetci to teraz potrebujeme,“ hovorí producentka Deana Jakubisková.

zväčšiť Darija Pavlovičová ako mladá... Foto: Bontonfilm
Darija Pavlovičová Darija Pavlovičová ako mladá "Zubatá" v novinke Perinbaba a dva svety.

Do hlavnej úlohy Lukáša obsadil režisér mladého slovenského herca a influencera Lukáša Frlajsa, jeho partnerku stvárni očarujúca baletka Valéria Frištik. V ďalších postavách diváci uvidia Ivana Romančíka, Reného Štúra, Petru Vančíkovú, Ľubomíra Pauloviča a vo svojej poslednej filmovej role sa tu objaví Dan Nekonečný. Chýbať nebudú ani nesmrteľné filmové sestry Perinbaba a Zubatá. Zatiaľ čo postavu mladej Zubatej stvárni česká herečka Darija Pavlovičová, jej starú podobu v podaní Valerie Kaplanovej i nezabudnuteľnú Giuliettu Masinovú vráti na plátna kín počítačová technológia a náročná postprodukcia.

Darija Pavlovičová po boku Dominika Vodičku v...
Darija Pavlovičová ako mladá "Zubatá" v novinke...
+7Darija Pavlovičová po boku Dominika Vodičku v...

Darija Pavlovičová (21) je pred kamerou novej Perinbaby zmenená na nepoznanie, ale diváci sa aktuálne s mladou herečkou pravidelne stretávajú. Stala sa jednou zo súťažiacich 12. série šou StarDance… když hvězdy tančí, ktorú vysiela Česká televízia. Na parkete sa zvŕta po boku Dominika Vodičku, za sebou majú v programe dva tance – čaču a tango. V druhom kole sa dokonca dostala na popredné priečky v hodnotení poroty. Ako prezradila fanúšikom na Instagrame, tango bolo jej vysnívaným tancom a potešilo ju, že dostala možnosť predviesť ho počas jubilejného 100. dielu tanečnej šou.

zväčšiť Princezná Hanka (Darija Pavlovičová) a jej otec... Foto: Igor Stančík
O liecivej vode Darija Pavlovicova Marian Mitas Princezná Hanka (Darija Pavlovičová) a jej otec - kráľ Juraj (Marián Mitaš) v rozprávke O liečivej vode.

Herečku poznajú aj slovenskí diváci, jej meno sa spája s Vianocami. V roku 2020 to bola práve ona spolu s hercom Jakubom Spišákom, kto si zahral hlavnú rolu vo vianočnej rozprávke O liečivej vode. Pod ňu sa podpísal režisér Ján Sebechlebský a Darija Pavlovičová si zahrala princeznú Hanku, kráľovu dcéru (Marián Mitaš). Pre herečku sú jej poznávacím znamením výrazné kučery, ktoré naplno predviedla aj v spomínanej rozprávke.

Perinbaba a dva svety sa do slovenských kín dostane 7. decembra tohto roka po niekoľkých odkladoch. Na realizácii filmu sa podieľal vyše 100-členný štáb filmárov a viac ako 300 komparzistov.

Richard Krajčo (spevák a herec) a Dominika...
Iva Kubelková (moderátorka) a Martin Prágr  na...
+17Ivana Chýlková (herečka) a Ján Tománek na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Darija Pavlovičová #Perinbaba a dva svety #StarDance... když hvězdy tančí

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...