Dali by ste si poradiť od otca, ktorý vezme malé dcéry autom na Kaukaz, na sever Afriky alebo za polárny kruh?

Na televízne obrazovky prichádza netradičná cestopisná reality show.

05.11.2023 14:00
Fotr na tripu Foto:
Cestopisná reality show Fotr na tripu.
debata

Určite je to cestopis, určite je to relácia plná dobrých rád pre vodičov a motoristov, určite je to často zábavná rodinná reality show, ale neraz aj prehliadka rodičovských rád v praxi. Aj keď… Dali by ste si poradiť od otca, ktorý vezme dve malé dcéry autom na Kaukaz, na sever Afriky alebo za polárny kruh? A čo na to ich maminka?

Vziať deti na dovolenku nie je pre rodičov nič jednoduché a častokrát si sami cestu ani neužijú, veď sa treba postarať hlavne o deti. Lenže čo to poňať trochu neortodoxne. Známy motoristický novinár Josef Vrtal má skrátka rád dobré autá a keď uvidel také automobily, ktoré zvládnu aj náročné výzvy, rozhodol sa to vyskúšať. Zbalil svoje dve malé dcéry a vybral sa s nimi autom na cesty. Nie však na Moravu či do Tatier. Pokračovali ďalej…

zväčšiť Cestopisná reality show Fotr na tripu. Foto: Prima
Fotr na tripu TV Prima 1 Cestopisná reality show Fotr na tripu.

Vtedy ešte len trojročná Leontýnka a o štyri roky staršia Josefínka tak hneď na úvod precestovali krajiny ako Ukrajina, Gruzínsko, Azerbajdžan, Kazachstan, Uzbekistan či Kirgizsko. Skrátka destinácie, ktoré vám určite prídu na rozum ako tie posledné, kam cestovať s malými deťmi. Cestu však nielen prežili, ale zároveň mali možnosť vidieť nevídané a často obrovskú pohostinnosť a dobrosrdečnosť miestnych. A tak ich cesty pokračovali. Precestovali stredomorské oblasti, arabské štáty, severnú Afriku, ale aj severnú Európu. Zatiaľ naposledy, a to aj s vlastným psom, sa túlali po Veľkej Británii a Írsku.

A nebojte sa, maminka Klára nevydala svoje dcéry na pospas cestovateľským vrtochom ich otca len tak. „Pani Columbová“ je totiž po celý čas s nimi. To však diváci nevidia, pretože práve ona je za kamerou, a tak drží stále nad všetkým pevnú kontrolu a zachytáva tie najlepšie zábery pre divákov. Fotr na tripu štartuje na kanáli Prima PLUS na Slovensku od 6. novembra. V premiére vždy v pondelok o 20.15 h v dvoch častiach za sebou.

debata chyba
Viac na túto tému: #Fotr na tripu

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....