Mníška z talianskeho X Factor prespievala škandalózny hit Madonny!

Najprv uchvátila porotu talianskej speváckej šou a divákov si omotala okolo prsta. Sestra Cristina Scuccia, spievajúca mníška z talianskeho X Factoru, šou napokon aj vyhrala.

23.10.2014 11:25
Cristina Scuccia Foto: ,
Sestra Cristina Scuccia pózuje s trofejou víťazky súťaže Hlas Talianska.
debata

Po júnovom víťazstve v speváckej súťaži, ktorá má aj svoju slovenskú verziu, prišla rádová sestra s prvým singlom. Jeho výber však poriadne niektorých jej fanúšikov prekvapil. Cristina totiž prespievala slávny Madonnin hit Like a virgin.

Skladbu, ktorá v roku 1984 vyvolala obrovský ošiaľ, ale zároveň množstvo protestov pre lascívnu choreografiu speváčky a odkazy na náboženské doktríny, si vraj sestra nevybrala si žiadnym postranným úmyslom. „Nemala som žiaden zámer šokovať alebo provokovať,“ uviedla pre katolícky denník Avvenire. „Je to skladba o tom, že láska má schopnosť robiť z nás nových ľudí. Očistiť ich od minulosti. A presne tak som ju chcela aj interpretovať,“ vysvetlila ďalej Scuccia.

Neodpustila si však vyjadrenie súkromnej túžby. Rada by vraj videla, ako by sa tvárila slávna popová speváčka a interpretka originálu, keď by si vypočula jej verziu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #X Factor #Madonna #Cristina Scuccia #spievajúca mníška #Like a virgin

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...