Chce vyzerať ako Madonna! Minul na to už tisícky dolárov a tu je výsledok

Obdivovať známu celebritu a brať ju ako zdroj inšpirácie je celkom normálne. Ak sa však sympatie zmenia na posadnutosť, to už začína "smrdieť".

20.08.2018 15:59
debata
zväčšiť Adam Guerra na zábere zo šou My Strange... Foto: Profimedia
Adam Guerra na zábere zo šou My Strange Addiction. Vľavo v civile, vpravo ako speváčka Madonna. Adam Guerra na zábere zo šou My Strange Addiction. Vľavo v civile, vpravo ako speváčka Madonna.

Adam Guerra robí od pätnástich rokov všetko pre to, aby sa podobal na Madonnu. Američan minul tisíce, aby zo seba urobil klon obľúbenej speváčky Madonny.

Už pred niekoľkými rokmi sa predviedol v rámci televíznej šou My Strange Addiction, ktorá je venovaná ľuďom so zvláštnymi závislosťami. Kamerám ukázal svoj šatník plný replík speváčkiných outfitov a doplnkov. Aj to, ako zo seba dokáže urobiť jej dvojníka. Jeho posadnutosť známou umelkyňou nie je lacný špás.

„Vyzerať ako Madonna nie je vôbec jednoduché,” priznal sa vtedy mladík, ktorý za oblečenie vyhodil zhruba takmer 90-tisíc eur. Kvôli tomu, aby sa Guerra zovňajšku pop divy čo najviac priblížil, podstúpil už viacero plastických operácií. "Polovica mojej tváre je fejková,“ prezradil s umelým úsmevom Američan. Rôzne zlepšenia ho v priebehu rokov vyšli na ďalších 66-tisíc eur.

V dokumente sa k synovej záľube vyjadrila aj jeho matka. „Nemohla som pochopiť jeho lásku k nej a stále mi to nejde do hlavy,“ poznamenala. Jediný, kto dokázal s Adamovou posadnutosťou niečo urobiť, bol údajne jeho priateľ Michael. Ten mu dal ultimátum, že ak neprestane, rozídu sa. Adam sa vraj začal postupne zbavovať svojho ženského šatníka. Ako však ukazujú zábery z jeho Instagramu, dlho mu to nevydržalo, momentálne ako drag queen Madonna vystupuje v rôznych šou.

Speváčka Madonna minulý týždeň oslávila okrúhle 60. narodeniny. Profil o nej si môžete prečítať tu.

SOONER OR LATER......

Príspevok, ktorý zdieľa The Secret Life of Venus DLite (@venusdlitemadonna),

C H E R I S H

Príspevok, ktorý zdieľa The Secret Life of Venus DLite (@venusdlitemadonna),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Madonna #zmena #podoba #Adam Guerra

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...