Meghan vojvodkyňu Kate z trónu nezosadila! V móde stále ovplyvňuje viac

Obliekanie vojvodkyne z Cambridge v uplynulom roku hýbalo s trendmi na serveri eBay viac než u ktoréhokoľvek iného člena britskej monarchie.

06.09.2018 00:42
debata
Meghan Markle a princ Harry, vojvodkyňa a... Foto: SITA/AP, Steve Parsons
Meghan Markle a princ Harry Meghan Markle a princ Harry, vojvodkyňa a vojvoda zo Sussexu, počas večernej recepcie po svadbe. Markle mala na sebe šaty od Stelly McCartney, záujem o značku vzrástol dvojnásobne.

Ako druhý najvplyvnejší člen kráľovskej rodiny len tesne za Kate zaostala Meghan Markle, ktorá sa v máji svadbou s princom Harrym stala vojvodkyňou zo Sussexu. Internetový predajca eBay to uvádza vo svojej výročnej správe o predajoch v Británii.

Vojvodkyňa Kate zaujala spotrebiteľov hlavne voľbou šatníka počas tehotenstva pred narodením svojho tretieho potomka princa Louise, napísal web televízie Sky News. V novembri 2017 sa počet vyhľadávania „materských“ kabátov šitých na mieru na eBay viac než strojnásobil. V apríli vzrástol na viac ako dvojnásobok počet vyhľadávania návrhárky Jenny Packhamovej potom, čo Kate v šatách tejto značky svojho druhého syna prvýkrát ukázala verejnosti.

Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge pózujú so synčekom, ktorý prišiel na svet v pondelok 23. apríla. Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge pózujú so synčekom Louisom. Kate má na sebe šaty od Jenny Packhamovej.

„Kým Meghan bola tento rok jasným stredobodom pozornosti módnych webov, osobitý štýl Kate je už dlho hitom u nakupujúcich na eBay od jej svadby v roku 2011,“ povedal viceprezident britskej sekcie firmy eBay Rob Hattrell. Spoločnosť uvádza, že vplyv vojvodkyňne z Cambridge na kupujúcich bol v priebehu posledných 12 mesiacov stály.

Vplyv Meghan sa najviac prejavil po májovej svadbe, na ktorej si obliekla šaty značky Givenchy. Záujem o módny dom následne na eBay vzrástol o viac ako 60 percent. Jej večerné svadobné šaty od Stelly McCartneyovej znamenali pre značku zdvojnásobenie počtu vyhľadávania.

Princezná Charlotte na zábere zo svojho prvého... Foto: SITA/AP, The Duchess of Cambridge
Princezná Charlotte na zábere zo svojho prvého dňa v škôlke. Princezná Charlotte na zábere zo svojho prvého dňa v škôlke.

Na treťom mieste je tento rok v hodnotení kráľovských módnych autorít trojročná princezná Charlotte, ktorá bola v vlani vôbec najvplyvnejšou členkou kráľovskej rodiny. Za ňou je jej päťročný brat princ George.

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princezná Charlotte #Meghan Markle #vojvodkyňa Meghan

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...