Kyprá modelka na Instagrame: Útok prasiat na jej zadok videli milióny!

Trinásť miliónov sledovateľov na Instagrame. Presne toľkými sa môže pýšiť modelka Michelle Lewin. Už pár dní však aj "kúsancom" na zadku. A neuveríte, kto jej ho spôsobil.

13.02.2019 15:00
debata (4)
Modelka Michelle Lewin sa počas fotenia na... Foto: Profimedia
Modelka Michelle Lewin sa počas fotenia na Bahamách ocitla v "paľbe" divokých prasiat. Jedno ju pohrýzlo priamo do pozadia. Modelka Michelle Lewin sa počas fotenia na Bahamách ocitla v "paľbe" divokých prasiat. Jedno ju pohrýzlo priamo do pozadia.

Vnadná blondínka, ktorá fotí predovšetkým zábery v bikinách, sa počas jednej zo svojich pracovných ciest ocitla na Bahamách. A tam v spoločnosti štvornohých obyvateľov ostrova.

Modelka v dvojdielnych bielych bikinách si túžila nafilmovať divoko žijúce prasatá, ktoré sa pohybujú voľne na ostrove. Zostala však poriadne v šoku, keď sa zvieratá za ňou rozbehli a jedno z nich ju dokonca pohrýzlo. Priamo do odhalenej kože na zadku.

Lewin zostala celkom vydesená, ale to jej nezabránilo v tom, aby sa s videom pochválila svojím fanúšikom a sledovateľom. Doposiaľ má vyše 5 miliónov pozretí. Na popularitu niekedy stačí fakt málo. Alebo na to, aby si o vás svet pomyslel svoje…

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

‍♀️

Príspevok, ktorý zdieľa Michelle Lewin (@michelle_lewin),

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #modelka #prasa #video #Bahamy #Michelle Lewin

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...