Budúca prezidentka Čaputová na titulke Vogue! Spovedala ju Vinczeová

Už v sobotu sa uskutoční inaugurácia novozvolenej slovenskej prezidentky Zuzany Čaputovej. Najmladšia a prvá žena v tejto funkcii je zároveň aj novou hviezdou titulky prestížneho módneho magazínu.

11.06.2019 09:59
debata (7)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Budoucnost Slovenska je #ONA. Je ztělesněním #WomanPower a její jméno je Zuzana Čaputová. Jeden z mála rozhovorů, které #coverstar #julyissue poskytla, najdete ve #VOGUEcs. Pro #interview #PaniPrezidentka s #AdelaVinczeova ji v kostýmu @NeheraOfficial zachytil #IvanPinkava. — Červencová #VOGUEcs vychází 13. června, tentokrát s jedinou obálkou. Pokud si přejete, abychom vám vaše vydání doručili až domů, objednejte si jej na vogue.cz (link ve stories a biu). — #ZuzanaCaputova #VOGUEinterview #PaniPrezidentka #24thedition #NasaPrezidentka — (Photo: Ivan Pinkava, styling: @kralicek, hair: @janmolnarofficial, makeup: @tomlorenz, production: @palmeerek & @maritadiblik, photographic assistant: @jakubgulyas, flowers: @boywithapeonytattoo)

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue Czechoslovakia (@vogueczechoslovakia),

Reč je o titulu Vogue, konkrétne jeho československej verzii. Zástupcovia redakcie zverejnili v utorok ráno prvý záber titulnej strany júlového vydania, na obálke ktorého pózuje práve Zuzana Čaputová.

Prvá slovenská prezidentka je oblečená do tmavomodrého kostýmu z dielne slovenskej značky Nehera, objektívom ju zachytil známy fotograf Ivan Pinkava, ktorému asistoval Slovák Jakub Gulyas.

Ako poznamenali zástupcovia redakcie, ide o jeden z mála rozhovorov, ktoré Zuzana Čaputová poskytla médiám pred blížiacou sa inauguráciou. Čo je možno ešte zaujímavejšie, je fakt, že ju spovedala moderátorka Adela Vinczeová.

Magazín Vogue zvyčajne pripravuje do predaja aj bonusové vydania s alternatívnymi titulnými stranami, ktoré sú zberateľskými kúskami. Redakcia potvrdila, že v prípade novej prezidentky Zuzany Čaputovej sa tak nestane.

Už v sobotu sa uskutoční slávnostná inaugurácia, ktorú naživo bude vysielať televízia Markíza a nebude chýbať ani RTVS. „Diváci sa môžu tešiť na skutočne bohatý program, celé dianie – od zloženia prezidentského sľubu, cez prehliadku čestnej stráže až po prechod prezidentky bratislavským Starým Mestom – budú v našom štúdiu komentovať naslovovzatí odborníci expert na etiketu Ladislav Špaček, znalkyňa protokolu Katarína Diková Strýčková a sociológ agentúry Focus Martin Slosiarik,“ priblížil riaditeľ spravodajstva a publicistiky TV Markíza Henrich Krejča.

VIDEO: Ako prebehne inaugurácia si môžete pozrieť v našom videu

Video

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Vogue #pózovanie #titulná strana #Zuzana Čaputová

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...