Nahý kovboj? Aj on skončil s rúškom, v prázdnych uliciach New Yorku...

Je to kultová postava New Yorku. Toho mesta, ktoré rovnako ako mnohé ďalšie veľkomestá po celom svete čelia hrozbe koronavírusu.

20.03.2020 10:30
Robert John Burck, ktorý vystupuje ako Nahý... Foto: ,
Robert John Burck, ktorý vystupuje ako Nahý kovboj, v uliciach New Yorku na zábere zo stredy 18. marca 2020.
debata

Hoci sa ulice Veľkého jablka výrazne vyprázdnili, stále v nich ešte dokážete stretnúť takzvaného „Nahého kovboja“. Jedna zo súčastí koloritu tohto miliónového amerického centra sa však nezabúda chrániť.

Tlačové agentúry zverejnili najnovšie zábery, na ktorých sa Robert John Burck alias Nahý kovboj, predvádza v typickej výstroji na ulici New Yorku. Typickej rozumejte, len v kovbojských čižmách, miniatúrnych slipoch a kovbojskom klobúku. Nechýba gitara. Navyše je však tentoraz ochranné rúško.

zväčšiť Robert John Burck, ktorý vystupuje ako Nahý... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Robert John Burck Robert John Burck, ktorý vystupuje ako Nahý kovboj, v uliciach New Yorku na zábere zo stredy 18. marca 2020.

Opatrenia a upozornenia, ktorými žije celý svet, neobišli ani „biznis“ tejto slávnej newyorskej postavičky z ulice. Dokedy bude ochotný zostať na uliciach, ktoré sú čoraz prázdnejšie, však Burck neprezradil. Verí, že situácia sa čoskoro vyrieši.

Internet však momentálne obiehajú zábery zo svetových veľkomiest a turistických centier, na ktorých jasne vidieť, aký obrovský pokles koncentrácie ľudí na týchto miestach nastal. Máte na porovnanie podobné zábery aj vy? Podeľte sa s nami na našom Facebooku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rusko #New York #mesto #ulica #kovboj #koronavírus

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...