Majiteľ slávnej reštaurácie zapálil stôl, pri ktorom sedával Epstein i Weinstein

Majiteľ newyorskej reštaurácie 75 Main, Zach Erdem, spálil vo svojom podniku stôl, pri ktorom sedávali finančník Jeffrey Epstein a bývalý filmový producent Harvey Weinstein.

23.07.2020 09:46
Jeffrey Epstein Foto:
Americký finančník Jeffrey Epstein na archívnom zábere.
debata

Obaja boli obvinení zo sexuálnych zločinov, Epstein zomrel vo väzení, Weinstein bol odsúdený. Erdem je presvedčený, že stôl, ktorý používali, vydával negatívnu energiu.

„Bolo mi z tej zlej energie toho stola nanič. Vždy, keď som sa na neho pozrel, videl som pred sebou toho pošahanca (Epsteina),“ povedal Erdem v rozhovore so stanicou CNN. Vyzbrojil sa sekerou a za zvolania prizerajúcich sa „Hor, Epstein, hor!“ stôl zapálil.

„Keď som si spomenul na Jeffreyho Epsteina, ako tam sedí, dokázal som myslieť len na to, ako ten prekliaty stôl spáliť a postarať sa, aby nič nešpinilo môj podnik. Vzal som kladivo a benzín, zapálil som to a hodil do odpadkov. Bolo mi pri tom veľmi dobre. Teraz už na tých chlapíkov nemusím myslieť,“ vyhlásil tridsaťdeväťročný Erdem. A dodal, že ľudia, ktorí zneužívajú ženy, u neho nie sú vítaní.

Epstein bol vraj netrpezlivý hosť a vždy požadoval, aby bol usadený k tomu istému stolu. Raz zaplatil 1500 dolárov za účet ľudí, ktorí na mieste sedeli, len aby ich dostal preč. V rozhovore s denníkom The New York Post Erdem povedal, že Epsteina sprevádzali „tie najatraktívnejšie dievčatá“. „Mali pekné topánky, vyzerali dobre, ale boli naozaj mladé. Vedel som, že niečo nie je v poriadku,“ povedal Erdem.

Podľa úradov Epstein spáchal vlani samovraždu v cele, kde čakal na začatie procesu, v ktorom bol obvinený zo zneužívania maloletých dievčat. Weinstein bol tento rok odsúdený za sexuálne násilie k 23 rokom väzenia.

debata chyba
Viac na túto tému: #reštaurácia #stôl #Harvey Weinstein #Jeffrey Epstein

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...