Melania Trumpová sa rozlúčila ako prvá dáma. Manželovo meno? Zaznelo len raz!

Melania Trumpová sa krátko pred koncom prezidentského mandátu svojho manžela rozlúčila s Američanmi a zhrnula svoje pôsobenie prvej dámy.

19.01.2021 12:44
Trump Foto: ,
Melania Trumpová na zábere z posledného dňa v roku 2020 v spoločnosti svojho manžela Donalda Trumpa.
debata (2)

Vo vyhlásení Američanov vyzvala, aby sa venovali svojim vášňam a pamätali si, že násilie nie je nikdy riešením. V príhovore sa prvá dáma zmienila o svojom manželovi iba raz, upozornila v utorok agentúra AFP.

„Posledné štyri roky boli nezabudnuteľné,“ uviedla Melania Trumpová. „Teraz, keď sa náš čas s Donaldom v Bielom dome chýli ku koncu, tak spomínam na všetkých ľudí, ktorí si našli miesto v mojom srdci, a na ich príbehy plné lásky, vlastenectva a odhodlania,“ dodala.

Vo vystúpení Trumpová niekoľkokrát zmienila svoju iniciatívu na pomoc deťom Buďme najlepší (Be Best). Američanov tiež vyzvala, aby dali prednosť „láske pred nenávisťou, mieru pred násilím, iným pred sebou samotnými“.

Melania Trump na zábere z 3. novembra 2020. Foto: SITA/AP, Jim Rassol
Melania Trump na zábere z 3. novembra 2020. Melania Trump na zábere z 3. novembra 2020.

Melania Trumpová sa podobne ako jej manžel nezúčastní posledných aktov odovzdania moci. Nebude tak dodržaný zvyk, kedy odchádzajúci prezidentský pár organizuje pre prichádzajúci prezidentský pár prehliadku Oválnej pracovne v Bielom dome.

Donald Trump oznámil, že v stredu, kedy sa uskutoční uvedenie do úradu Joea Bidena, odcestuje do svojho sídla na Floride a na ceremoniáli sa nezúčastní.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #prezident #rozlúčka #Donald Trump #Melania Trumpová

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...