Autorke Sandersových palčiakov prišli tisíce objednávok. Zbohatne na nich?

Učiteľka na základnej škole v americkom štáte Vermont Jennifer Ellisová má záľubu v pletení vlnených rukavíc.

24.01.2021 09:58
debata (1)
Palčiaky senátora Bernieho Sandersa. Foto: SITA/AP, Jonathan Ernst
Biden Inauguration Palčiaky senátora Bernieho Sandersa.

Jeden pár hnedých palčiakov pred piatimi rokmi poslala svojmu obľúbenému senátorovi Bernie Sandersovi ako útechu po prehre v demokratických primárkach. Takmer osemdesiatročný Sanders si jej rukavice obliekol na inauguráciu prezidenta Joea Bidena a pritiahol nimi pozornosť celého sveta. Autorka rukavíc behom pár dní dostala tisíce objednávok na rovnaké palčiaky, píše denník Le Figaro.

Nový americký prezident Joe Biden a prvá dáma...
Bill Clinton a jeho manželka Hillary Clinton....
+8Viceprezidentka Kamala Harrisová (na snímke s...

Senátor Bernie Sanders v nepremokavej bunde a pletených rukaviciach na inaugurácii 20. januára vzbudil u niektorých úsmev, u iných pohoršenie nad nedostatkom módneho vkusu. Jeho fotografia sa okamžite stala hitom sociálnych sieťach a ľudia ju zakomponovali napríklad vedľa Toma Hanksa na lavičku vo filme Forrest Gump alebo do scén z Harry Pottera. Humorné koláže zdieľal aj rad známych osobností.

Bernieho palčiaky sú ekologické, z recyklovanej vlny a podšité flisom vyrobeným z recyklovaných plastových fliaš. Jennifer, 42-ročná matka malej dcérky, mu pár rukavíc poslala v roku 2016. Keď sa dozvedela, že ich rád nosí, poslala mu ďalších desať párov. Od stredajšej inaugurácie jej telefón bez prestania vyzváňa a dostala 13 000 emailov s objednávkami na rovnaké palčiaky, aké má senátor.

Na internete sa podobné rukavice objavili v predaji za 85 dolárov. Ellisová sa však rozhodla, že sa bude radšej venovať rodine a bude rada, keď z náhlej popularity vlnených palčiakov budú profitovať iní výrobcovia. Z jej strany to bol darček, ktorý musí zostať jedinečný, uviedol Le Figaro.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #hit #rukavice #Bernie Sanders

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....