Radšej basa ako lockdown so spolubývajúcimi! Brit sa prihlásil polícii dobrovoľne

Polícii v anglickom grófstve West Sussex sa dobrovoľne vydal hľadaný muž, ktorý chcel radšej mať pokoj vo väzenskej cele, než aby bol s ľuďmi, s ktorými v čase lockdownu žije na slobode. Na svojich internetových stránkach o tom informoval britský denník The Guardian.

19.02.2021 16:09
putá, väzenie, väzeň, obvinený Foto:
Radšej si posedieť sám v base ako doma? Aj to je alternatíva.
debata

Muž, ktorého identitu polícia nezverejnila, telefonicky oznámil, že sa príde prihlásiť na stanicu v meste Burgess Hill. „Tento človek chcel radšej späť do väzenia, než aby musel tráviť čas s ľuďmi, s ktorými žije,“ uviedol zástupca polície. Strážcovia zákona ho zadržali a „mieri späť do väzenia, kde osamote strávi nejaký čas“.

Ľudia v Anglicku v rámci opatrení proti šíreniu koronavírusu majú byť doma. Von môžu chodiť nakupovať, k lekárovi, do práce alebo si raz za deň zacvičiť. Vonku sa môžu stretnúť s jedným človekom, od ktorého musí udržiavať dvojmetrový odstup. The Guardian upozorňuje, že tieto obmedzenia znamenajú pre mnoho ľudí veľkú záťaž a stres.

Počet žiadostí o rozvod sa vlani v Británii zvýšil o 300 percent a mnoho ďalších ľudí uvažovalo o tom, že sa s partnerom alebo partnerkou rozíde.

Právnici majú veľa práce kvôli čerstvo rozvedeným rodičom hádajúcim sa o to, komu z nich majú byť deti zverené do starostlivosti počas takzvaného lockdownu.

debata chyba
Viac na túto tému: #väzenie #lockdown #spolubývajúci

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...