Večera v spoločnosti slávnych? Takto láka hostí newyorská reštaurácia!

Reštaurácie v New Yorku v piatok otvorili znovu svoje vnútorné priestory, avšak s podmienkou, že môžu byť zaplnené len na 35 percent kapacity.

02.03.2021 01:00
debata
zväčšiť Vosková figurína Audrey Hepburnovej a Michaela... Foto: SITA/AP, Kevin Hagen
Virus Outbreak Wax Diners Vosková figurína Audrey Hepburnovej a Michaela Strahana v prietsoroch reštaurácie Peter Luger Steakhouse v New Yorku.

Reštaurácia Peter Luger Steak House sa rozhodla využiť malej obsadenosti a prilákať hostí späť za pomoci newyorského múzea voskových figurín Madame Tussauds, píše agentúra Reuters.

Aby reštaurácia nevyzerala príliš prázdna, zaplnili ju čiastočne voskové figuríny známych osobností. Pri jednom stole tak sedí pred pohárom Martini Audrey Hepburn oblečená ako jej postava Holly Golightlyová vo filme Raňajky u Tiffanyho, u ďalšieho potom moderátor Jimmy Fallon, ktorý sa dokonca sám prišiel so svojou figurínou navečerať. Pri bare stojí s pohárom kokteilu Old Fashioned Jon Hamm v podobe postavy Dona Drapera zo seriálu Mad Men.

zväčšiť Vosková figurína herca Jona Hamma stojí pri... Foto: SITA/AP, Kevin Hagen
APTOPIX Virus Outbreak Wax Diners Vosková figurína herca Jona Hamma stojí pri bare v reštaurácii Peter Luger Steakhouse v New Yorku.

Pandémia zasiahla reštaurácie v New Yorku obzvlášť tvrdo. „Bolo to drsné,“ povedal manažér steakhousu Michael Costa.

„Prispôsobíme sa tomu, čo sa deje. Práve teraz berieme čokoľvek nám dajú, 25 je dobrých, 35, čokoľvek nám chcú dať, pretože sme na dne. Ale prežijeme,“ dodal Costa.

debata chyba
Viac na túto tému: #New York #reštaurácia #vosková figurína

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...