Hit 90-tych rokov: Helena a jej chlapci! Jeho hlavní hrdinovia dnes? Budete prekvapení

Herečka Helene Rolles, hlavná hrdinka seriálu, je dnes 50-nička a dlhé vlasy nosí stále. A čo jej seriálová láska? Je to fešák, pozrite sa!

27.03.2021 00:00
debata

Poznáte seriál Helena a jej chlapci? K divákom v Čechách a na Slovensku sa dostal v 90-tych rokoch s českým dabingom, vysielala ho televízia NOVA.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hélène Rollès (@helene.rolles)

Išlo o francúzsku produkciu, v ktorej sa dej točil okolo prepletených vzťahov medzi študentami… V ich strede bola Helena. Iste, na popularitu amerického Beverly Hills 90210 sa seriál „nechytal“, ale svojich divákov si medzi tínedžermi našiel takisto mnoho.

Hlavnú rolu sympatickej dlhovlásky si zahrala herečka Helene Rolles, ktorá mala v čase vzniku seriálu, v roku 1992, 26 rokov. Práve okolo nej sa „točila“ celá partia mladých ľudí, ktorí prišli študovať do Paríža a pred kamerami prežívali svoje lásky aj sklamania. Ich plagáty v tom čase viseli v detských izbách nielen vo Francúzsku.

Ako sa herečka dostala k úlohe Heleny? V roku 1991 hrala v seriáli Prvné bozky, ktorý bol tematicky veľmi podobný ako neskôr Helena a jej chlapci. V Prvých bozkoch hrala staršiu sestru hlavnej hrdinky – jej rola mala meno Hélène Girard. Jeden z tvorcov seriálu, Jean-Luc Azoulay, zacítil v herečke veľký potenciál a takisto v novom príbehu, ktorý by zachytil partiu počas štúdia na univerzite. A tak vznikol nový seriál – Helena a jej chlapci, ktorý sa stal oveľa populárnejším ako Prvé bozky.

Herečka Helene Rolles (54). Foto: Profimedia
Helene Rolles Herečka Helene Rolles (54).

Popri herečke Helene Rolles si v seriáli rolu jej partnera Nicolasa (Mikuláša) zahral herec Patrick Puydebat – zaujímavosťou je, že aj on predtým hral v seriáli Prvé bozky.

Herec Patrick Puydebat (49). Foto: Profimedia
Patrick Puydebat Herec Patrick Puydebat (49).

Rola síce priniesla herečke extrému popularitu v rodnej krajine, k výrazným filmovým rolám sa však nedostala, natrvalo zakotvila na poli seriálov. Takisto sa venuje hudbe. Helene Rolles má 54 rokov a na svojom Instagrame sa k populárnemu seriálu často vracia. Spolu so seriálovým partnerom, Patrickom Puydebatom, sa z času na čas objavia ako hostia v niektorej talkšou, kde si na obdobie populárneho seriálu spomínajú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Helena a jej chlapci

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...