Manžel Ivanky Trumpovej chystá knihu! Čo sa dialo za zatvorenými dverami Bieleho domu?

Jared Kushner, zať bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa a vysoký poradca v jeho vláde, sa dohodol s nakladateľstvom Broadside Books na vydaní knihy.

16.06.2021 14:00
Ivanka Trump, Jared Kushner Foto:
Ivanka Trumpová a jej manžel Jared Kushner.
debata

Vyjsť by mala začiatkom budúceho roka, honorár nakladateľstvo nezverejnilo. Podľa agentúry AP sa Kushner už pustil do práce na memoároch, ktorých názov zatiaľ nie je známy. Očakáva sa, že bude písať o všetkom od situácie na Blízkom východe cez reformu trestného práva až po pandémiu.

Ivanka Trump - koláž Čítajte viac Z vždy tip-top upravenej Ivanky Trumpovej je plážová kočka! Aha na tie nohy

„Jared Kushner bol najdôležitejším poradcom po celú dobu Trumpová prezidentovania … Jeho kniha bude dôkladným opísaním tejto vlády a pravdou o tom, čo sa dialo za zatvorenými dverami,“ uviedlo nakladateľstvo.

Ivanka Trump Čítajte viac Nielen vojvodkyňa Kate, aj Ivanka Trump recykluje šaty! Letný biely model ako dôkaz

Štyridsaťročný Kushner, ktorý má za manželku prezidentovu dcéru Ivanku Trumpovú, hral často ústrednú úlohu v politike Trumpovej vlády, či už išlo o dojednanie normalizácie vzťahov medzi Izraelom a Spojenými arabskými emirátmi, Bahrajnom, Sudánom a Marokom či novelu trestného zákona schválenú v Kongrese v roku 2018.

Vzbudzoval tiež vlnu kontroverzií, ktoré sa týkali napríklad jeho obchodných dohôd a potenciálneho konfliktu záujmov alebo široko kritizovaného prístupu Trumpovej vlády k pandémii.

Jared Kushner sa stal manželom Ivanky Trumpovej v roku 2009, dvojica spolu vychováva tri ratolesti – jednu dcéru a dvoch synov. Spoznali sa už v roku 2005, kedy sa ich vzťah začal, ale v roku 2008 sa nakrátko rozišli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jared Kushner #Ivanka Trumpová

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...