Z vlasatého bábätka sú všetci paf! Veď vyzerá ako... Áno, Boris Johnson!

David, ktorý sa narodil v britskom meste Surrey, má iba tri mesiace, ale jeho malú hlavičku zdobí poriadna blonďavá hriva.

29.06.2021 00:00
david Foto:
Malého Davida, ktorý sa narodil v britskom meste Surrey, začali okamžite všetci porovnávať s britským premiérom! Kvôli strapatej blond hrive.
debata

A práve kvôli nej zaujal natoľko, že jeho fotografie sa dostali do britských médií – malého chlapčeka porovnávajú s premiérom Borisom Johnsonom.

Podobu s britským premiérom si okamžite po jeho narodení všimli aj zdravotné sestry, keď sa 1. marca chlapček narodil. Nápadná farba aj množstvo vlasov prekvapilo aj jeho rodičov, Tatianu Doroninovú (35) a jej manžela Ruslana (43), ktorí sú obaja tmavovlasí, ako uvádza denník The Sun. Malý David vzbudil pozornosť okoloidúcich vždy, keď sa s ním rodičia vybrali na prechádzku. Jeho vlásky jednoducho priťahujú pozornosť. Čerstvá mama pre spomínaný denník povedala: „Ľudia ho k Borisovi Johnsonovi prirovnávajú okamžite, ako ho vidia. Hovoria: ‚Aha, veď je to mini-Boris‘.“

Britain Boris Johnson Čítajte viac Boris Johnson sa v sobotu tajne oženil. O obrade netušili ani ľudia z jeho úradu

Ako mamička dodala, od prvej chvíle, keď ho po pôrode umyli, boli všetci prekvapení, aký vlasatý chlapček sa narodil. „Manžel aj navrhol, aby sme ho pomenovali po premiérovi, ale ja som chcela meno David,“ dodala.

Po narodení chlapčeka obaja čerství rodičia začali pátrať v rodine, po kom ich syn zdedil také výrazné vlasy. „Obaja sme tmavovlasí s olivovou pleťou, ale David má takúto svetlú pleť a modré oči. Nikto z našej rodiny teraz nemá blond vlasy, ale moja mama sa narodila so svetlými vlasmi, tak to má asi po nej,“ dodala Tatiana Doroninová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Boris Johnson

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...